2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا احمق بنظر نیام؟

384 بازدید | 15 پست

قیافم خیلی مثل آدمای ساده لوحه (منظورم اینه که مظلوم و بیبی فیسه😆)و خیلی آرومم چیکار کنم که دیگران به خودشون اجازه ندن هرچی دلشون خواست بگن؟مثلا مادرشوهرم میاد خونمون کوچکترین اشتباهی که میکنم دعوام میکنه یا بهم میخنده منم اصلا جواب تو آستینم ندارم چیکار کنم اعتماد بنفس داشته باشم و یکم زبون توروخدا کمک کنید 

😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی که میگه سریع جوابشو بده یا اخم کن و محلش نده اونم کار اشتباهی کرد بهش بخند😁

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤

لازم نیست برای هر حرفی جواب داشته باشی فقط با یکم اخمق کردن میتونی ب طرف بهفمونی ک جمع کنه خودشو

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

ما هممون همینطوریم

من خیلی مثل تو اصلا حرف نمیطدم و به بیخیالی میزدم

ولی بعدش فهمیدم ادما سواستفاده میکنن و یه جایی ادم میتزکه و ممکنه حرف یا کاری بکنه ک دیگ خیلی بد باشه

اینکه بهتر یواش یواش جواباب خوب ولی قاطعی بدی

کتاب شفای زندگی رو بخون کمکت میکنه

کاربری هزار امم

خوبه که خودتو پشت چهره مظلومت قایم کن و اتیش پاره بازی درار 😂.یاد اون فیلمه افتادم بهرام رادان و کیایی همه بهشون میگفتن شما چرا خودتونو شبیه احمقا درست کردین 😂😂

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

من چهره ام مظلوم نیس ولی خیلی آروم و کم حرفم 

ولی قاطی کنم دیگه هیچ😐

خلاصه بیشتر حساب میبرن ازم 

ولی حرف شما هم درست نیس 

عزیزم کسی که زرنگه کم حرف تره

معمولا آدمای پرحرف حرفاشونو فکر نکرده میزنن 

فقط دارن حرف میزنن😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم