2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 39 پست
ببین شبیه من میکننش بچمم خیلی خوشگله .اما تو فامیل من یکی دونفر هستن ک زیاد قشنگ نیستن همش میگ شبیه ...

بگو مهم اینه که من چهره ی خودمو دوست دارم، و همسرم هم میگه خداروشکر میکنم که تو زن من شدی و بچمون هم شبیه تو شده.خدارو هزار مرتبه شکر

[QUOTE=154761237]خب چی بگم اخه[/QUO بگو دوس ندارم کسی رو بچم عیب بذاره دفعه آخری باشه ک میشنوم این حرفا بزنید بگید هزکی توهین کنه بخودش وشخصیتش کرده من سر همین مسائل ک گوش شنوا نداشتن کلا کات کردم دخترم ببینی میگی ابن مدل انقدنازماشالله ولی یعده عادت دارن اراجیف ببافن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگواقبال بچه باید بلند باشه انشالله

چهره ک به پدر و مادر میره همم میگن شبیه خودمونه حالا فقط  شما به شکل ی نفر دیگ میبینی برام جالبه  

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤
خب بگو اره من شبیهشونم  بچمم شبیه من.

میدونی اره اینو گفتم اما کلا خیلی پرروعه .بچه اونیکی فامیلمونم اینجوری میکنه بعد بچه های خودشو به بهترینا نسبت میده همم گوش بفرمانشن

ببین شبیه من میکننش بچمم خیلی خوشگله .اما تو فامیل من یکی دونفر هستن ک زیاد قشنگ نیستن همش میگ شبیه ...

(شماهم بگرد یکی توفامیلشون پیدا کن زشت باشه) 

بعد بهشون بگو  دوستم یا خواهرم فلانی رو دیدن با شما اشتباه گرفتن میگن چقدر شبیه شماست  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من پسرم سفیده دخترم سبزه همه انتظار داشتن یک دختر بور و سفيد ببینن شبیه خودم همه هم گفتن آخی کاش این سفید میشد و حالا پسر سبزه هم باشه اشکال نداره کاش دخترت سفید بود منم در جواب همه میگفتم بخت آدم سفید باشه پوست سفید که چیزی نیست یا میگفتم پیشونی بلندی داشته باشه (یعنی خوشبخت باشه) بقیه چیزا مهم نیست دیگه سریع طرف دست و پاش رو جمع می‌کرد مهم اینه که با قاطعیت بگی که طرف بفهمه اصلا نظرش برات مهم نیست

اره بابا از حرصشون میگن دیگ

من با مشورت مشاور کلا کات کردم چون بچم میفهمید چی میگن خییییلی زشت بیشعور بودن دخترم شبیه ماه همه میگن خودشون همجوره داغون الان اعصابم راحت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

این ادما موفقیتشون رو توی در اوردن حرص مخاطب میبینن،لبخند بزن و بگو زشت ترین هم باشه واسه من عزیزترینه،من بچمو ۴ماهه سقط کردم،دیدمش همه چی داشت جز یه تیکه جمجمه،سه ماهه قربونش میرم و واسه جسم بی جون و مظلومش اشک میریزم،بمیرم ،واسم زیباترین بود،خواهرشوهرم با اخم میگفت به کسی نگو مشکلش چی بود،بگو الکی سقط شد،انگار تقصیر من بوده،یا من گناهکارم،دل منو بدتر اتیش میزد😭😭عزیزم از الان اجازه نده سوار بشن و حرصتو در بیارن

بگو مهم اینه که من چهره ی خودمو دوست دارم، و همسرم هم میگه خداروشکر میکنم که تو زن من شدی و بچمون هم ...

یواشکی اتفاقا از شوهرمم پرسیده مزه دهنشو بفهما بهش گفته من خیلی حس بدی دارم بچه هام شبیه من نیستن توچی .شوهرمم گفته اما من خیلی خوشحالم ک شبیه خانوممه

اره بابا از حرصشون میگن دیگ

اگ فامیل درجه ۲صایعش کن بره دیگ نیاد