baharbaharbahar مدیر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1972 عنوان با سی تومن چه کنم😐 | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست خانما با سی تومن چه کاری انجام بدم که سود حتمی داشته باشه 1399/06/20 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14533 افرین پس دو تا سهم خوب معرفی کن بینم برگ چه درختی😂 الان توسبد خودم فملی و کاما و شپنا و تپیکو و زکوثر و صبا و شگویا هستنالبته ی سهمی مث کاما تقریبا سودشو دادعالبته ۱۰۰۰درصد سود داده بود😢این چن روز منفی پشت منفیامروز نگا کردم۵۵۰درصد تو سود بودم تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
baharbaharbahar مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1972 الان توسبد خودم فملی و کاما و شپنا و تپیکو و زکوثر و صبا و شگویا هستن البته ی سهمی مث کاما تقریبا ... توی چه مدت این سودو داده
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14533 توی چه مدت این سودو داده از اردیبهشتولی کلا سمت سهامای خودرویی و بانکی و پتروشیمی نرودولت الکی میبرتشون بالا تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
baharbaharbahar مدیر استارتر عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1972 الان توسبد خودم فملی و کاما و شپنا و تپیکو و زکوثر و صبا و شگویا هستن البته ی سهمی مث کاما تقریبا ... کاما میخواد بره مجمع؟
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14533 کاما میخواد بره مجمع؟ رفت فکر کنمیادمنمیادچون درواقع برا مامانم خریدمش تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
kaily عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 302 رفت فکر کنم یادمنمیاد چون درواقع برا مامانم خریدمش ینی وتجارت ب درد نمیخوره
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14533 ینی وتجارت ب درد نمیخوره نه منظورم این نیس ک ب درد نمیخورهدچلت از این سه گروه سهام الکی حمایت میکنه و قیمتشو میبره بالا وصف خریدشون میکنهمردمم گول میخورن و میخرناحتمال ریزش هست تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !