2821
2789
اجیمم‌همینطوره🤣البته خانوادم در جریانن

چه جالب.اره منم اتفاقا قبل اینکه با من دوباره وارد رابطه بشه با پدر مادرم در تماس بود اونموقع من هنوز طلاق نگرفته بودم داشتم کاراشو انجام میدادم

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره دوست پسر قبلیمه دو سال جدا بودیم میگه نمیتونم دیگه صبر کنم 

من طلاق گرفتم موندم ۳۵ سالگی ازدواج مجدد کنم 

میگم تو ک ۱۹ طلاق گرفتی تا ۲۶ خواستگار نداشتی ک ازدواج مجدد نکردی

من طلاق گرفتم موندم ۳۵ سالگی ازدواج مجدد کنم  میگم تو ک ۱۹ طلاق گرفتی تا ۲۶ خواستگار نداشتی ک ...

چرا زیاد داشتم با همین خاستگار الانمم دوست بودم ۴ سال ولی نخاستم زود ازدواج کنم درسمو ادامه دادم و کار و ...

یعنی کسیو سراغ داری؟

اره دیگه دوست پسر قبلیمه.قبل ازدواجم .خیلی عاشقم بود ولی شرایط نداشت ولش کردم ولی اون ولم نکرد☹

چرا زیاد داشتم با همین خاستگار الانمم دوست بودم ۴ سال ولی نخاستم زود ازدواج کنم درسمو ادامه دادم و ک ...

منم دارم همین کارو میکنم 

چرا حس میکنم ۳۵ باز زوده واقعا زوده؟ خب تا قبل ۴۵ باید دو تا بچه آدم بیاره خب من حالا چکار کنم 

تصور میکنم ۳۵ ازدواج مجدد کنم ۴۵ باید بچه دوم بیاد دیگ آدم بجز جوونیش باید مراعات این چیزارم کنه ب عدد ۳۵ رسیدم😂

تو ک انتخاب دومتم ریدی پ چرا

عقد نیس خواهرت؟؟

اجیم با پسر عموم‌عقده

الان پمج ماهه پبگبر کارای طلاقن

دوس پسر سابق اجبم با مسورت مامان بابام دوباره امد‌خواستگاری بهسون‌گفتیم صبر کنن تا جدا شه

منم دارم همین کارو میکنم  چرا حس میکنم ۳۵ باز زوده واقعا زوده؟ خب تا قبل ۴۵ باید دو تا بچه آدم ...

اللن چند سالته؟۳۵ دیره ها به نطرم☹ تا جوونی خوشگلتری خاستگار خوب بیشتر میاد اگه کسی اومد خوب بود ردش نکن عزیزم باللخره یه اسم مطلقه رو ادمه کارو سختتر میکنه.من حقیقتش ۴ سال باهاش دوست بودم دیدم ابی ازش گرم نمیشه لج کردم خاستگارم اومد موحه نشون میداد دیگه گفتم ازدواج کنم ک ریدم بقول تو .این طفلیم گفت ازدواج نکن نرو فلان...اهش گرفتتم فک کنم🤦‍♀️

پس منظورت چی بود از تاپیکت؟ میگی خواهرم داره جدا میشه تو عقده ...بعد الان میگی عقد نیستند؟ پس جدایی ...

عزیزم درست بخون

گفتم‌عقده اگه جدا شد چند وقت بعد جداییش‌میتونه ازدواج مجدد کنه؟

خوشبخت باشین عزیزم بخاطر اون دارین جدا میشین؟

ممنون عزیزم.نه ایشونم نبود جدا میشدم (جدا شدم یه ماه بیشتره)