2777
2789
عنوان

کیا با بیت کوین کسب درآمد میکنن؟

638 بازدید | 22 پست

سلامممممم😍

بچه ها من خیلی وقت بود دنبال یه راهی بودم بتونم از اینترنت پول در بیارم هرچی سایت کلیکی هست رو امتحان کردم ولی واقعا فقد وقت تلف کردن بود از من میشنوید وقتتون رو برای سایت های کلیکی یا کارای اینترنتی که اولشر سرمایه میخواد نزارید کلاهبرداریه همش 😶😑

ولی چند یه سایت معتبر و قدیمی پیدا کردم که بیت کوین رایگان میده😍

الان 1 بیت کوین دویست میلیونهههههه😶😯 همون اولش که عضو بشید 30دلار میده.هیچ سرمایه ای هم نمیخواد☺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه خلن الکی پول بدن به تو

کمی_ تفکر#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ارز دیجیتال کار میکنم سودم میده. اما اینی ک شما میگی روشش نیست. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ببیخشین با گوشی؟؟؟؟؟چجوریه ی راهنمایی میکنین

اره. سرمایه میزاری، بعدم توو پروژ هاش سود میکنی. مفصله باید مطالعه کنی هر ارزی رو ک میخوای سرمایه بزاری

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ثبت نام هم خیلی راحته فقد باید جیمیل و پسووردتونو بزنید

واسه برداشت هم فقد باید یه کیف پول بیت کوین داشته باشید

من نامزدم برداشت کرده😍 مطمعن باشید معتبره امتحان کردنش ضرر نداره 

بعد از ثبت نام با این لینک https://free-btc.biz/?r=1747037

میتونید هم بیت کوین رایگان بگیرید هر یک ساعت یه بار هم میتونید بازی کنید بیت کوین بگیرید

چقد سرمایه میخاد کم کمش بعد چن وقت بعدش سود دادنش شروع میشه

ارز ها باید بلند مدت باشن خب. مث بیت کویین ک در طی چند وقت شد دونه ای 200میلیون. الان مثلا ما ترون خریدیم 300تومن الان طی چندماه شده900تومن.  اما من دفعه اول 500گذاشتم  توو پروژه 45روزه شدحدود2. 

۵۰۰میلوین عزیزم؟؟؟

نه. 500تومن. 500هزار تومن عزیزم. 

2790
2778
2791
2779
2792