2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 45 پست
نه اصلا فقط توش مثل لوله خرطومی طور بود تا بار ۲۰ .۳۰ ام  ولی درد و خون نه  درد در حد یه ...

حلقوی بوده اون خود بچگیت رو نمیدونم 

برا منم احساس میکردم ی لوله ای داره وا میشه این پرده ها حلقوین چیزی پاره نمیشه ک خون بیاد فقط خیلی تنگه بگن اندازه ی سانت فقط از وسط بازه مدلشع بعد باید بازش کنه ک دیگ بسته نمیشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین دوست من 

درسته میگن مردا و خانواده ها نباید همچین درخاستی بکنن و توهینه و ....

ولی حالا بخاطر موضوعی که به این راحتی میتونه حل بشه میخای زندگیتو مختل کنی ؟ 

تازه این دوستان که اینجور میگن، خوب مرد تا مرد فرق داره  بعضیا سنتی تر بزرگ شدن  

درضمن زیاد واکنش نشون بدی فک میکنن لابد مشکلی داری 

بنظرم اشکال نداره 

و شما که بخودت شک نداری  نزار جنجال و سر و صدا بپا بشه الکی 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
یعنی چطوری؟ من بچه بودم یه تصادف داشتم تو شورتم پر خون شد ترسیدم به مادرم بگم شب عروسی خون نداشتم ...

یعنی با تصادف هم پاره میشه؟

این چه ظلمی خدا در حق زنا کرده

هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست...🍀
والا عمه ی خودم با دوجرخه خورده بود زمین و اتفاقات دیگه اما خون داشت 

من بچه بودم با خشتک آویزون شدم ب درختی بعد اومدم خونه گریه میکردم دو ماه بعدش پریود شدم گفتم دیدی پردم رفت دیدی پردم زده شد دیگ من میمونم هیچکس منو نمیگیره گریه میکردم مامانم همش بهم میخندید اونموقع جالبه نمیدونستم پریودی چیه اما پرده و شوهر رو میدونستم من هر روز گریه تا یسال نمیرفتم دسشویی از ترس مامانم اون روز چقد ب ریشم خندید 

همسرت و عوض کن 😆😆 خاک تو سره مردا با این فاننزی هایی که از بچگی تو کله شون کردن باید گوسفند سر بب ...

هههه دقیقا به لک و قطره رضایت نمیدن هرچیم توضیح میدی ممکنه خون نیاد کم باشه سرگاو که نمیبرن بدتر میشه

اسي با شوهرت برو دكتر

من نرفتم خونريزيم نداشتم هنوز ك هنوزه شوهرم تو دعوا ب روم مياره

حس خوب مادرشدنو از صميم قلب براي همه ي منتظرا آرزو ميكنم❤️ براي سلامتي تو دليم لطفا دعا كنين😘
ببین دوست من  درسته میگن مردا و خانواده ها نباید همچین درخاستی بکنن و توهینه و .... ولی حالا ...

واقعا حق با شماست منکه به خودم شک ندارم اما واقعا استرس دارم که خون داره بخدا دکتر رفتم اما نوعشو هر دفعه یچیز میگن

یعنی با تصادف هم پاره میشه؟ این چه ظلمی خدا در حق زنا کرده

نمی دونم من ۷ سالم بود تو لباس زیرم یه لخته خون بزرگ افتاد ترسیدم به مادرم بگم 

و بعدا برام داستان شد

هر چند من نامه سلامت از دکتر زنان گرفته م ولی بازم منتظر خون قربونی بود همسر جان