2777
2789
عنوان

تیرگی قوزک پا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 29 پست

۴زانو نشستن باعثش میشه، حتی اگه درمان کنی و دوباره پاتو زیرت بذاری موقع نشستن، بازم سیاه میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بخدا یه ساله همش تو خونه جوراب پامه زمینم نمیشینم

شاید ارثی باشه .شما چاق هستین ؟ اخه اکثرا ادم های چاق دیدم قوزک پاهاشو اینطوریه 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی پارافین تراپی پا هم خوبه .برو ارایشگاه انجام بده

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
من چند سال پیش دکتر رفتم، پماد ترکیبی لایه بردار برام نوشت، متاسفانه نسخه‌شو ندارم، یه پماد شب می‌زد ...

وای تو رو خدا اگه فهمیدی بهم بگو نمیدونی دیگه چی به سرم اومده😭

بخدا یه ساله همش تو خونه جوراب پامه زمینم نمیشینم

باید اول لایه برداری کنی بعد نرمش کنی. کیسه بکش روش بعد اومدی بیرون کرم جی بزن روش و کلی ماساژ بده

رفته رفته بهتر میشه. ماسک هم شیر رو با نخود خام پودر شده مخلوط کن بذار روش تا خشک شه. بعد یکم نم دارش کن و حالت اسکرابی ماساژ بده و بعد بشور . 

جی یه کرم هم داره موم عسل توش هست اون میگن قوی تره میتونی جای اون معمولیه اونو بخری. قیمت ۱۲ تا ۱۴ تومنه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
وای تو رو خدا اگه فهمیدی بهم بگو نمیدونی دیگه چی به سرم اومده😭

اگه نسخه‌شو داشتم دریغ نمی‌کردم، ولی مال ۱۲-۱۰ سال پیشه 😕😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه ربطی به چاقی ندارن من لاغرم واسه نشستن روی زمینه

نمیدونم عزیزم .چون خودم هم بعد زایمانم چاق بودم پاهام اینطوری شده بود .ولی رو زمین هم مینشستم بچه شیر میدادم .

من زانوهام بخاطر جارو دستی که میزدم خیییییلی سیاه شده

من که اینسری رفتم ارایشگاه میخوام برم پارافین تراپی 

باید اول لایه برداری کنی بعد نرمش کنی. کیسه بکش روش بعد اومدی بیرون کرم جی بزن روش و کلی ماساژ بده ...

عزیزم والا اینا امتحان کردم فایده نداشت ولی اون یکی کرمش که میگی قوی تره رو نه استفادع نکردم