2777
2789
عنوان

جشن طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 70 پست
به نظرم فقط تقصير مردا نيست الان خيلي از دخترا دنبال مرد پولدار و با موقعيت خوبن ديگه كاري ندارن طر ...

اره متاسفانه من خودم  نوه عموام خیلی پسته تازه ۱۸سالشه دنبال مرد پول دار ها است نامزد هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرابایدعزابگیره؟وا

به نظرتون باید خوشحال بود وقتی دونفر میتونستن به خوشی کنار هم زندگی کنن درحالی که الان به خاطر اشتباه یکی از طرفین یا دوطرف یا هر دلیل دیگه ایباید از هم جدا شدن  به نظرم این موضوع جای تاسف داره نه جشن

به نظرتون باید خوشحال بود وقتی دونفر میتونستن به خوشی کنار هم زندگی کنن درحالی که الان به خاطر اشتبا ...

اره خیلی خوب میشدکه به خوشی میتونستن کنارهم زندگی کنن ولی وقتی مشکل وجودداشته وتفاهم نداشتن وحالشون کنارهم خوب نبوده خیلی کارخوبی کردن که هرچه زودترراهشونو ازهم جداکردن وتویه زندگی ورابطه مسموم نموندن ویه بچروهم به لجن نکشیدن‌..این نظرمنه هرکسی یه عقیده ای داره البته

اره خیلی خوب میشدکه به خوشی میتونستن کنارهم زندگی کنن ولی وقتی مشکل وجودداشته وتفاهم نبودن وحالشون ک ...

بله منم نمیگم طلاق گرفتن اشکال داره بلکه وقتی چاره ای نباشه طلاق یک راه حله. حرف من اینه که این موضوع جشن گرفتن نداره و این نظر منه

بله منم نمیگم طلاق گرفتن اشکال داره بلکه وقتی چاره ای نباشه طلاق یک راه حله. حرف من اینه که این موضو ...

اره منم نمیپسندم واصلالزومی به گرفتن جشن نیس..ولی دلیلیم واسه گرفتن عزاوجودنداره☺

اره خیلی خوب میشدکه به خوشی میتونستن کنارهم زندگی کنن ولی وقتی مشکل وجودداشته وتفاهم نداشتن وحالشون ...

بله کاملا درست فرمودی دوست من خیلی کار خوب کردن ک طلاق گرفت قبل وجود بچه

اره ولی دوستمه نرم ناراحت میشه

من بخاطر کرونا گفتم وگرنه هرطور راحتی😕

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢