خاله شوهرم بهش زنگ زد گف شام میایم خونتون ما خودمون شام جای دیگه دعوتیم شوهرم روش نشد بگه گف باش بیاین قطع کرد من گفتم زنگ بزن عذرخواهی کن بگو دعوتیم فردا ناهار بیان اونم زنگ زد گفتن باش فردا ناهار میایم. زشت شد؟
خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
اوهوم ولی جا افتاده دیگه عادی شده البته با رعایت ماسک و شستن دست و اینا یه زمانی یکی میگفت برم خرید همه میخوردنش الان انگار نه انگار😁