2777
2789

سلام کسی آزمایش غربالگری اولش مثل من بوده اعدادش؟ دکترتون آمینوسنتز یا سل فری براتون نوشتن؟ اگه آره و انجام دادین جوابش چی بوده؟؟ جواب بدین توروخدا خیلی نگرانم😔

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این چیزا شوخی بردار نی هرکی معنیش کنه ببر پیش دکترت

دکتر بردم آمینوسنتز نوشته برام، میخوام ببینم کسی بوده با این اعداد آمینو انجام داده و نتیجش خوب بوده باشه

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
ان تی رو ک زده ۲  خطرناک نیس ک

چند باشه ینی خطرناکه؟ 

بالای 3خطرناکه فکر کنم 

مال تو که خوبه گلم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

عزیزم چندسالته بالای 30سال آمینو میکنن من ان تی 2/18بود سل فری دادم 22سالمه دکترم گفت آمینو خطر ناکه سل فری کافیه

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
نگران نباش خیلی بالا نیست ولی چون ریسکه بهتره حتما  آمینو انجام بدی نگرانم نباش درد نداره

عزیزم برا شما چند بود ک سقط کردی ؟ توی تاپیکات دیدم

من از همین تریبون بهت تضمین میدم بچت کاملا سااالمه

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
بالای ۲ فکر کنم

آها مرسی

بالای 3خطرناکه فکر کنم  مال تو که خوبه گلم

عزیزم دعا کن برام خیلی نگرانم