2777
2789
عنوان

عنبر نسا😕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم خواهر💕

اگر خارش داری تو محلول سرکه خانگی و آب بشین ...نسخه دکتر خیراندیش در این مورد و تو نت سرچ کن.خ عالیه

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

من دیروز عنبر نسا خریدم قهوه ای ولی جایی دیگه مشکی مشکی دیدم گفتن اصلش مشکیه حالا توش موندم قهوه ای یا مشکی خوبه چون مدفوع خانما ب نظرم قهوه ایه عنبرنساهم یعنی کود خر ماده 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
من دیروز عنبر نسا خریدم قهوه ای ولی جایی دیگه مشکی مشکی دیدم گفتن اصلش مشکیه حالا توش موندم قهوه ای ...

اره درسته منم ک خریدم قهوه ایی  بود 

ܢ̣ߺܘ ࡅ࡙ܭ ܟ߭ࡐ‌ࡄ݅ܝܟߊ‌ܠܨ ߊ‌ܝ߭‌ ࡅߺ߳ܘ ܠ‌ܠܙ ࡅ࠭ߺࡅ࡙ߺߊ‌ܝ߭‌ܩࡅ࠭ߺܠ‌ࡅ࡙ߺܡܢ••͜

اصن عالیه مامانم عفونتش به رحمش هخ رسیده بود هر شب عنبر نسا میگرفت الان خوبه خوبه     روشش هم اینه که به عنبر نسا فندک بزنی بعد حسابی دود میکنه بعد بزاریش تو شیشه مربا یا رب و بایه دامن تو حیاط یا بالکن یا پشت بوم بگیر

اطلاع رسانی برای دوستان 

تو همین سایت یکی میگفت فامیلامون پزشک مجاری تنفسی هست و میگفته تو زمستون بعضیا عنبر نسا دود میکنن برای سینوزیت و ... و ما مجبور میشم در بعضی  موارد چشم رو تخلیه کنیم 

خواستم اطلاع رسانی کنم  در کنار تبلیغات عنبر نسا  حواسمون باشه  زیاد استفاده نکنیم از فاصله دور و زمان کم باشه 

حالا برای غیر صورت و چشم و گوش شاید کارایی هایی هم داشته باشه 

و برای کودک اصلا استفاده نکنیم

من خودم فکر میکنم برای عفونت واژن  شاید جوابگو باشه 

و برای صورت استفاده نشه بهتره و جایی خوندم که سلول سالم رو از بین میبره اگه از فاصله نزدیک و زمان زیاد باشه 

چون خودم میخواستم برای گوش دخترم استفاده کنم  و پشیمون شدم 

حداقل گفتم بگم حواستون باشه زیاده روی نکنید با احتیاط استفاده کنی

شاید صررش بیشتر باشه آخه هر گرمایی حتی دسشوار خالی  تسکین میده گوشو و ما به اشتباه فکر میکنیم کار عنبر نسا هست  به امید سلامتی همه