2777
2789
عنوان

حذف عکس دختران از جلد کتاب ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من سومه ، دخترا حذف شدن 🥺

ای بابا اینقد ما تو خانواده با بچه هامون کار میکنیم که ادما باهم برابرن برتری جنسی وجود نداره اونوقت اینا با این کارای جهان سومیشون 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
دقیقا این وظیفه مهمی برای ما که دخترامون و پسرامون رو طوری تربیت کنیم که برای جنس مخالفشون احترام و ...

والا من که خودم یه تنه صدتا مرد حریفم من و خاهرم وکلن زنای خانواده از ۶یچ مردی اطرافمون کمتر ک نیستیم بالاترم هستبم...ب نطرم خود ادم تعیین میکنه چطو باهاش برخورد شه...زنی ک خودشو وسیله میدونه و همش دنبال اویزون بودنه وهیچ قدرتی نداره وهمش دنبال اینه چجوری باشه تا مرد و نگه داره و اون مرد خاسته هاشو براورده کنه همون بهتر ک از کتاب ک هیچ از جهان حذف بشه

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
مگه من گفتم برای تحریک حذف کردن ،  واقعا چه دلیلی میتونه شما رو قانع کنه و بگید اره کار درستیه ...

خب یکی  از پستا نوشته بود بخاطر تحریک نشدن چتا ادم که به شکل ال*ت 

منم کنجکاو شدم بدونم کی روش شده همچین رفی رو بگه که ب این دلیل عکسارو حذف کردیم 

عوض اینکه به مسایل اصلی رسیدگی بشه نشستن گیر دادن به چیزایی که اصلا جای فکر هم نداره , مگه اسلام همچین چیزی گفته که انقد با این کاراشون باعث میشن ادم از دین و ایمون هم زده بشه بخدا , اصلا اسلام این چیزی نیست که به ما فهموندن , خدا خودشم تو قران گفته رعایت حجاب بشه و گردی صورت و از مچ پا و مچ دست دیده شدنش مشکلی نداره اونوقت اینا حتی عکس دختر بچه رو هم حذف میکنن ! مگه  زمان خود پیامبر و اماما اینجوری بود؟؟؟ اونا خودشون به دخترا و همسراشون ارزش میدادن