2777
2789
عنوان

دعوای من با دختر خاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ک از اولش قرار نبود بیای 

من مث شما بیفکر نیستم با یه بچه برم خونه پدربزرگ بخاطر دورهمی خودم اونا از سروصدای ماوبچه ها اذیت شن و بیچاره ها نتونن حرفی بزنن ک ی وقت ناراحت نشیم وقتی نمیتونید جایی بمونید از صب تاشب بریم پیش هم تا شب ..ولی اسی ک میگم شب هرک بره خونه خودش تو هم چون مسیرت دورتره خونه بابابزرگ بمون با دخترداییا ک مجردن میگه ن من تنهایی حوصلم نمیشه اخی چی باید ب این گف دیگه بعدشم مارو مقصر میکنه

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
من مث شما بیفکر نیستم با یه بچه برم خونه پدربزرگ بخاطر دورهمی خودم اونا از سروصدای ماوبچه ها اذیت شن ...

لطفا گزارش بزنید این تاپیک بترکه مرسی

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
من مث شما بیفکر نیستم با یه بچه برم خونه پدربزرگ بخاطر دورهمی خودم اونا از سروصدای ماوبچه ها اذیت شن ...

النا😶 من میگم مامانم نمیارتم تو هی اینو میگی😅

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍