2821
2789
عنوان

خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 29 پست
با صحبت انقد تعریف کردم  انقد باهاش رفتم بیرون حرف زدم حرف تو حرف آوردم  خودمو لارج و ...

چیو وا داد میشه مثال بزنی ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیو وا داد میشه مثال بزنی ؟؟؟

مثلاً تعریف کردم استادی داشتم ک معاشرتش خیلی خوب بود مثل بعضیاشون یخ و ...نبود ولی از نظر اخلاقی هم زبانزد....

انقد اینارو گفتم ...گفت منم با فلان دانشجو رفتم خونه یکی دیگشون ک بچه دار شده بود و با ملایمت ادامه دادیم جریان رو ...همه رو از زیر زبونش کشیدم...ب موقعش...

باید دغدغه داشته باشه...ذهنش دودوتا چهارتا کنه کار خونه هم رو پوشش باشه...زن نباید خونه رو تر و تمی ...

پس فلسفتون مشغول نگه داشتن همسرتونه.. 

به نظرت شکوندن در ..به دلیل پیام دانشجوی همسرتون درست بوده؟ یعنی چه پیامی می‌تونه باعث همچین کاری بشه؟؟اون هم وقتی همسرت فقط دریافت کننده ی پیام بوده؟!

مثلاً تعریف کردم استادی داشتم ک معاشرتش خیلی خوب بود مثل بعضیاشون یخ و ...نبود ولی از نظر اخلاقی هم ...

افرین 👍👍👍

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
پس فلسفتون مشغول نگه داشتن همسرتونه..  به نظرت شکوندن در ..به دلیل پیام دانشجوی همسرتون درست ب ...

چون بنا بوده ارتباط بیرون دانشگاه صفر باشه ...قول داده بود مگر در ضرورت که سوالش ضروری نبود و مربوط ب آموزشگاه و چند روز قبلش حس کردم ...گفت نه...دروغ گفت و ...

یکبار هم تو روم ایستاد البته

اصلا هم بهش نمیاد

گریه کردم... اونموقع ها اوایل ازدواج گریه میکردم...ی بار سر همین دانشجوش ک چرا پیامشو جواب دادی نگفتی...چرا ...

گفت می‌دونی چیه دلم خواسته...چون سخت گرفتی

...

پشت تلفن گفت

قطع کرد

اولش دنیا رو سرم خراب شد...انقد زار زدم تو خیابون

بعد دیدم فایده نداردگفتم باشه بیا خونه

وقتی اومد گفتم چرا اینکارو کردی،غرور داشت فکر کرد خیلی قلدره و. ..

زد ب سرم 

در اتاقو شکوندم...

خیلی ترسید

چون بنا بوده ارتباط بیرون دانشگاه صفر باشه ...قول داده بود مگر در ضرورت که سوالش ضروری نبود و مربوط ...

عزیزدلم اسم این شرط و شروط ها محدود کردن و رای منگنه گذاشتنه.. از هیچی داری مشکل می‌سازید.

یه مدت همسرت باهات راه میاد اما بالاخره یه جایی می‌بره.. یا منجر به مخفی کاری ایشون میشه که بتونه حداقل با هنرجوهاش در چهارچوب عرفی و اخلاقی اختلاط کنه ..یا با دستهای خودت سوقشون میدی به سمت خیانت.. روشی که در پیش گرفتی اشتباهه. خونه محل آسایش و آرامش مرد باید باشه. یعنی هیچ جایی راحت تر و آسوده تر از خونه نباید براش وجود داشته باشه.. اونوقت بعد از کار با ذوق و شوق به سمت خونه پرواز می‌کنه..

عزیزدلم اسم این شرط و شروط ها محدود کردن و رای منگنه گذاشتنه.. از هیچی داری مشکل می‌سازید. یه مدت ه ...

کلا بوسید گذاشت کنار

چون هستن افرادی که باهاشون ارتباط داره همکار و هیچ مشکلی نیست ولی دانشجو جماعت مسئلس و متنفر بودم و هستم و خودش هم پی برده...میگه بزرگترین اشتباه زندگیم بوده

من اصراری بر موندن نداشتم 

همیشه میگفتم راه بازه ولی بی من.‌‌

دانشجو از ی سلام استاد داستان میسازه

عزیزم من نظرم رو گفتم. امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشید 🙏💐🌺

لطف دارید عزیزم

شوهر من در عین سرحالی و شادابی سرش گرم شد...

و خیلی از افراد همینجور هستن...

موفق باشید عزیزم 😘

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792