2777
2789
عنوان

کچل کردن😍

629 بازدید | 22 پست

بچه ها موهام خیلی اذیتم میکنه به شدت زیاده، بعضی وقتا حس میکنم اکسیژن وارد کلم نمیشههه، داغ میکنه سرم، دوست ندارم کچل کنم، به نظرم یکی از کارایی که باید تو مجردی و قبل از مرگ انجامش داد تجربه کچلیه، خیلی دوست دارم کچل کنم، اکثرا کلاسا که انلاین، سرکار ایناهم که نمیرم، خبری از مهمونیم نیست، به نظرتون این ریسک و یکبار انجام بدم؟ جزو برنامه هامه، مثل سفرر....... 

پسرونه کوتاه کن کچل چرا آخه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا عین....  پشیمون میشی

اونوقت نیای تاپیک بزنی ک حالا چکار کنم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

منم یه بار راهنمایی بودم با اینکه خیلی موهام بلند بود ولی سه سانتی پسرونه زدم...خیلی حس خوبی بود انگار ده کیلو از سرم کم شد.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍