mbhhh مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 عنوان کرونایی ها | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست اونایی که کرونا گرفتن توروخدا بیاین بگین علایم اولیه تون چی بود؟انقد استرس دارم دستام می لرزه 1399/06/20 | 01:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 اول چطور شروع شد؟خداروشکر که الان خوبین با تب و سردرد و بدن درد و بقیشم دو سه روز دیگه به ترتیب اومدننترس عین سرماخوردگیای هرساله پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 من نگرفتم ولی طبق گفت و گو کادردرمانو اونایی که از فامیل گرفتن با خستگی و درد خیلی شدید انگا ... فدات بشم که جواب دادییهویی اینطوری شدم فقط انگار سینه ام میسوزه هیچکدوم از علائم رو ندارم
لاویا عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 3618 من نگرفتم ولی طبق گفت و گو کادردرمانو اونایی که از فامیل گرفتن با خستگی و درد خیلی شدید انگا ... اگر باردارا گرفتن چکار کنن؟؟ *بامداد خمار* گروهآبی وزن اولیه ۶۶ وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 با تب و سردرد و بدن درد و بقیشم دو سه روز دیگه به ترتیب اومدن نترس عین سرماخوردگیای هرساله شما تو خونه درمان شدین؟الان حالتون کاملا خوبه؟
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 ببین من باردارم ولی گفتم توو این شرایط هرکسی ممکنه بگیره اگرهمروزی خدایی نکرده گرفتم سعی میکنم بر ... نترس سیستم ایمنی شما قویه احتمالش کمهههه بگیری پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 ببین من باردارم ولی گفتم توو این شرایط هرکسی ممکنه بگیره اگرهمروزی خدایی نکرده گرفتم سعی میکنم بر ... ان شالله که به سلامتی فارغ بشی عزیز
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 فدات بشم که جواب دادی یهویی اینطوری شدم فقط انگار سینه ام میسوزه هیچکدوم از علائم رو ندارم اجیم گرفتتب نداشتدرد سینه گلواز بین رفتن بویایی و چشاییبدن درد و سرفهاولشم بویاییش زقت و سردرد و چشم درد و بی حسی و بی رمقی بدن دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 شما تو خونه درمان شدین؟الان حالتون کاملا خوبه؟ آره گلم تو خونه خوب شدیم قرنطینه شدیم حتی تستم ندادیم فقط با علائم بالینی تشخیص داد دکترم پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
بانوی_بزرگوار عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 1288 بخدا اصلا دست خودم نیس دستام می لرزه منم سردرد داشتم و بدن درد البته سردردم خیلی شدید و بد بود ولی خداروشکر ۴ ۵ روزه خوب شدمببخود استرس نده
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 آره گلم تو خونه خوب شدیم قرنطینه شدیم حتی تستم ندادیم فقط با علائم بالینی تشخیص داد دکترم خداروشکر گلم
امید۵۵ عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 3536 تب بدن درد وحشتناک سرفه آبریزش در واقع همه علائم آنفولانزا به اضافه از بین رفتن بویایی من الان ابریزش دارم. یعنی ممکنه؟؟؟؟ میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 منم سردرد داشتم و بدن درد البته سردردم خیلی شدید و بد بود ولی خداروشکر ۴ ۵ روزه خوب شدم ... ان شاءالله
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 خداروشکر گلم شمام نترستازه من حدود ۲۱ تیر نوزادم ۲.۵ ماهش بود پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 اجیم گرفت تب نداشت درد سینه گلو از بین رفتن بویایی و چشایی بدن درد و سرفه اولشم بویاییش زقت و س ... نه بویاییم سرجاشه...من آلرژی هم دارم نمیدونم از اونه یا چی
mbhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 970 شمام نترس تازه من حدود ۲۱ تیر نوزادم ۲.۵ ماهش بود ای جانم منم دخترم یه سالشه فقط نگران اونم