2777
2789
عنوان

خوابِ دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
بگو

ما چند ساله يهو زندگيمون از اين رو به اون رو شد

يني با مغز خورديم كف زمين

هي با بدبختي ساختيم هي خواستيم خودمونو جمع كنيم اصن يه مصيبتايي ميشد.ديگه معروف شده بوديم كه دست به طلا ميزنيم خاكستر ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خلاصه چند سال به اين منوال گذشت و ديگه غير قابل تحمل 

يه اقايي كه اصلا شغلش ربطي به اين چيزا نداشت داشت از انرژي و اين حرفا صحبت ميكرد

به شوهر من گفت كه تو يه چيز سنگيني داري 

هر وقت خودت دلت خواست بيا با هم حرف بزنيم

چند روز گذشت من اون اقارو ديدم و هي خواستم سر صحبتو باز كنم و سوالاي انرژي و اينا كردم كه يه توضيحاي معمولي در حد انرژي و چاكراو اينا گفت

بعد اون دوستم كه ميشناختش گفت اين جونياش دعا نويس بوده،مامانش ميميره و بهش ميگن اين كارماي كاراي تو بوده

بعد اينم توبه ميكنه و ميره هند و اينور اونور اين دوره هاي انرژي و ارتباط و اينا(حلقه اصلا نه)فرشته نميدونم چي چي

الانم هر كسي كه محتاج به همچين چيزي باشه اگه جوري بشه كه با اين برخورد كنه و خودش بخواد كه اين براش يه كاري بكنه انجام ميده پول و اينام نميگيره حتي يه بسته ادامسم اگه بدي بهش نميگيره كه در مقابل اون كار چيزي نگرفته باشه.فقطم با كسي اينكارو ميكنه كه خودش بخواد و بياد بگه.

اين داستان اين

حالا رابطه ش با ما

شوهر من چند وقت بعد ميره سراغش و اون ميگه تو يه طلسم خيلي قوي داري كه اصلا هيچ كسم اينجا نميتونه باطلش كنه

اينجا كسي اقدام كنه به باطل كردنش يه اتفاقي مثل مرگ فلج شدن يا كور شدن براي يه عزيزت ميفته كه تو عذاب ميكشي

گفت اينجا تو ايران دنبال باطل كردنش نكن

كاري كه من از دستم برمياد اينه كه هر شب ساعت خاصي بشين تو ارتباط

مثلا از ساعت ٩ شب تا ١٢ شب يه تايمي رو تو نيم ساعت بشين من تو اون محدوده برات اعلام ميكنم

يه روز با هم حرف زدن شوهر من هيچي حس نميكرد

اون گفت تو شبا فلان ساعت ميشيني تو ارتباط مطمئنم هيچي حس نميكني چون اين طلسم جلوشو ميگيره و انرژ منفيت تو اون تايم برميگرده به من