2777
2789
عنوان

بخیه سزارین، دارم از ترس میلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 62 پست
چرا رفتم دکتر گفت خوبه و هیچ مشکلی نداری ،خوب هم‌بودم یه دفعه اینطوری شد امشب 

فردا صبح زنگ بزن به دکترت شرح حال بده نظرشو بده 

خودسر کاری نکن،برا منم جذبی بود ولی این مشکل شمارو نداشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تب نداری نگران نباش  در اولین فرصت به دکترت بگو

نه خداروشکر تب ندارم 

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

ربطی به چشم نداره بابا بخیه جذبی دردسر داره برو دکتر دارو میده خوب میشی اینقدم ظن بد نزنید به مردم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یا فاطمه زهرا😑 بند دلم پاره شد😵

هیچی نیست ایشالله

حتما دکتر برو

برا سلامتیت دعا میکنم🌷

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نزاشتم گفتم بدشون میاد همه 😓😓😓

نترس 

ضد عفونی اش کن عفونت نکنی 

من که روز بعد از زایمان خودم باید همه کارهام رو بکنم ان شالله 

فک نمیکردم اینقدر سخت باشه 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بخیه هام جذبی هست از داخل بخیه زده 

جاری منم اینجوری شد..میگه حس میکنم عمل باز شده..میگفت مثل دستی که زخمی شده و انگار بازه.... کم کم جوش میخوره نگران نباش... چرا میترسی؟چیزی نیست بابا... اما نزار عفونت کنه... بصورت مرتب با شامپو بچا بشور و بعد با سشوار خشک کن...

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بخیه هام جذبی هست از داخل بخیه زده 

ببینن بتادین بزن روش گاز استریل بزار 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یا فاطمه زهرا😑 بند دلم پاره شد😵 هیچی نیست ایشالله حتما دکتر برو برا سلامتیت دعا میکنم🌷

خیلی ترسو هستم انقدررررررر که حد نداره 😓😓😓

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

منم سزارین شدم از بیمارستان که اومدم پای بچمو خودم شستم دستشویی کرده بود اصلا ندادم مامانم این کارو انجام بده،،،،البته بچه دومم بود،،،،،،راه رفتن که باید از همون شبی که صبحش سزارین شدی بری،،،،شاید بخیه هات عفونت کرده

بخیه منم از چند جا جوش نخورده بود و پماد میزدم و الان که دخترم ۴ و نیم ماهه ست اون قسمت ها کبود و قلمبه مونده

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙