2777
2789
عنوان

بی معرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 85 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس بیا دنیای جدیدی برای خودت بساز،گویی از نو متولد شدی،یا گویی میخوایی دوباره بسازی خودت رو

سر این قضایا فهمبدم اندازه چندین سال بزرگتر شدم بیشتر فهمیدم

اره دارم زندگی جدیدی میسازم برا خودم 

دنیای خودم

عزیزم خیلی جوونی، ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی. فقط میتونم بگم واسه احساست ارزش قائل شو و واسه کسی که قدر خوبیتو ندونسته اینقد خودتو ناراحت نکن‌. انشاالله هر چه زودتر این روزا رو پشت سر بگذاری

عزیزم خیلی جوونی، ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی. فقط میتونم بگم واسه احساست ارزش قائل شو و واس ...

ممتون

با خودم میگم مگه میشه یکی که انقدر دوسش داشته باشی تو همه سختیا پشتش باشی

اینجوری پشتتو خالی کنه بره

ممتون با خودم میگم مگه میشه یکی که انقدر دوسش داشته باشی تو همه سختیا پشتش باشی اینجوری پشتتو خالی ...

بذار بره، لطفا اینقد احساساتی نباش ضربه میخوری. اگه لیاقت این همه مهربونی تو رو داشت نمیرفت. تو سنت کمه، انشاالله موردای بهتر برات پیش میاد. زمان همه چیز رو حل میکنه

بذار بره، لطفا اینقد احساساتی نباش ضربه میخوری. اگه لیاقت این همه مهربونی تو رو داشت نمیرفت. تو سنت ...

از۱۶سالگی تا الان باهاش بودم

دنیام دوره اون میچرخید 

برای همین سخته برام دل کندن یعنی دل که کندم خاطرات اذیت میکنن