2777
2789
عنوان

بیاید سوتی امروز فانتومتون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 48 پست
 اشکال نداره حالا... یه مقدار خیس شده چاقو که تو شکمش نرفته کولی بازی درآورده     ...

گفت ببین ببین چیکار میکنی برات دارم😑😑😑😑😑😑

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله ازاین به بعد تجربه میشه براتون  اللهم صل علی محمدوآل محمد و عجل فرجهم 🌹انشاالل ...

ممنون عزیزم 

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
آخیییی خداقوت😍 فقط حواست باشه کاردیگه دست کسی ندی خانم پرستار😍😂

بخدا یه هفتس دارم دوشیفت میرم دیگه چشمام البالو گیلاس میدید

شما تهران زندگی می‌کنی ؟ رشته اتاق عمل اگه خانمی استخدام رسمی نباشه و بالای ۳۵ سال باشه بازم بیمارستان های کلان شهر ها باهاش قرارداد میبندن؟

میشه برا حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین؟تنها راه اروم شدنمه.مرسی از همتون  
شما تهران زندگی می‌کنی ؟ رشته اتاق عمل اگه خانمی استخدام رسمی نباشه و بالای ۳۵ سال باشه بازم بیمارست ...

نه شیرازم

شما تهران زندگی می‌کنی ؟ رشته اتاق عمل اگه خانمی استخدام رسمی نباشه و بالای ۳۵ سال باشه بازم بیمارست ...

عزیزم بخدا اطلاع ندارم دراین مورد

نه شیرازم

اگه دوست داری بگو کدوم بیمارستانی 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

شما چقدر مهربونی با اینکه کلی این روزا فشار کاری روتون هست من که هر پرستاری دیدم بد اخلاق بوده ولی شما خیلی خوبی    

میشه برا حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین؟تنها راه اروم شدنمه.مرسی از همتون  
شما چقدر مهربونی با اینکه کلی این روزا فشار کاری روتون هست من که هر پرستاری دیدم بد اخلاق بوده ولی ش ...

مرسی عزیزدلمممم

شما چقدر مهربونی با اینکه کلی این روزا فشار کاری روتون هست من که هر پرستاری دیدم بد اخلاق بوده ولی ش ...

شیرازیها همشون مهربونن🥰

یه موقع فکر نکنی خودم شیرازیم ها😜

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شیرازیها همشون مهربونن🥰 یه موقع فکر نکنی خودم شیرازیم ها😜

اره😍

فقیهی

اونجا که خیلی هم شلوغه 

واقعا  خدا قوت