2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ سنگی دیگه🤔 صبح گذاشتم توش تا ظهر شمع سوز بود  خودش پخت

نوش جونت چه خوش رنگ و لعابه

من دیگ سنگی گرفتم دو بار برا برا پسرم سوپ پختم هر دو بار ریختم دور مزه سنگ و خاک میداد به جای غذا

چیکار کنم انگار همون اول هم یکم شیر توش جوشوندم که یعنی بو نده ولی.... 

من میخوام😢

منم تورو میخوام چی توز😢

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
صبح گذاشتمش تا بعد از ظهر درست شد و جا افتاد 😍

نوش جونتون

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
عالیه کاش یه دستور پخت‌هم‌میذاشتی 

دیگه سنگی یار منه 😅

هر خورش یا غذایی بخام صبح میذارم توش وزیرشو  شمع سوز میکنم تا ظهر میپزه 

مثلا خورش هارو

اینم صبح یه پیاز سالم،گوشت گوسفندی و چربی و نخود و رب گذاشتمش توش/ با آب سرد 

خیلی هم کم بهش سر زدم ظهر اماده شد

خودش میپزه و جا میفته 

نوووووش جووونتون عزیزم

منم چند وقت پیش میخواستم عکس قرمه سبزیمو بذارم ولی گفتم اینجا باردار هست  حالا دلشون میخواد  چی کار کنن ؟

خواهشاً عکس غذا رو تو همون واتساپ و اینستا بذارید اینجا نمیدونم چه فکری میکنید خانمای باردار که اینجا میان و این تاپیکو میبینن شما بگو اگه ازین غذاها نباشه الان جلوشون چیکار کنن  یا اونایی  که امشب به خاطر وضعیت اقتصادی شون  تا مدت ها نمیتونن یه آبگوشت حسابی  بخورن چیکار کنن؟ 

چون اینجا یه جورایی پخش زنده است

خواهشاً از حرفم دلگیر نشو 

نوووش جان