2777
2789
عنوان

خانوما بیاین نظر بدید قبول دارید این جور دخترا موفق ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 125 پست
جامعه تغییر کرده زن شده عروسک مرد اسمش شده لوندی تبلیغات چه چیزای با یه لیبل شیک وامروزی بخورد مردم ...

جايگاهي كه يه عمر براش تلاش شده خيلي راحت داريم دوباره تقديم ميكنيم به اقايون

عمري دگر ببايد بعد از وفات مارا                                                              كاين عمر طي نموديم اندر اميدواري
از نظر من عزيزم يه مصرف كننده ست كه حتي استقلال مالي هم نداره و دستش تو جيب همسرشه چه برسه به بقيه م ...

آفرین کاش میشدهمچین عقیده هایی روبیشتربه دخترامون یادبدیم تامثل یه موجود ...مصرف کننده بارنیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس غرور وعزت نفس زن چي؟يعني زن فقط بايد دنبال لوندي باشه كه شايد يه مردي بياد دنبالش؟؟ بهتر ني ...

موافقم

من به قدری غرور دارم که برای کسی لوندی نکنم که مثلا بیاد بشه همسرم

ترجیح میدم درس بخونم و روی پاهای خودم باشم

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!

الان عزیزم داری نظر سنجی میکنی یا میخوای نظر خودتو به بقیه تحمیل کنی

اولا اینکه برخلاف تصور مردا باشعورو خوب دنبال زنا خوبن نه زنی که همش به فکر ظاهرشه زنی که همچیو باهم داره یعنی زیبایی و باطن خوب و البته زنی که خودش بتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون 

من هم شاغلم هم خیلی درسی بودم و سرم تو کتاب ولی هم به ظاهرم اهمیت میدم هم از خیلیا دیگ بهتر میدونم چجوری ارایش کنم و تیپ بزنم

همه اینا یاد گرفتنیه وحی نیست که یکم حوصله و عرضه میخواد

طرز فکرت خیلی شبیه منه .. منم تو نمایی ک از ده سال ایندم دارم هیچ مردیو نمیبینم تو زندگیم .. س ...

سینگل# به گور ان شالله

ما نیازی به اقایون نداریم

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!

استارتر نظر شما اینه که یه خانوم به وسیله زیبایی و جذابیتش با یه آقای پولدار ازدواج کنه و بدون کار کردن از طریق همسرش پول زیادی به دست بیاره

و این یعنی اون اقا عمدتا به دلیل جذابیت اون خانوم باهاش ازدواج کرده

فرض میکنیم خدایی نکرده توی یک سانحه ، اون خانوم زیبایی چهره یا هیکلش رو از دست بده

در نیتجه مردی که معیارش برای انتخاب اون خانوم زیبایی و جذابیتش بوده ، چیکار میکنه ؟ تا اخر عمر پاش میمونه ؟

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤
دیگه نه اون حد مورد مناسب بود چرا نباید ازدواج کنید ولی ازدواج به هر قیمتی بنظرم درست نیست

نظرنتون محترم 

اینم نظر من