2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 23 پست
مبارکتون باشه وقتی ۱۵ سال زندگی مشترک دارید و دوتا بچه مشترک دیگه جایی برای این حرفها نمیمونه. حتما ...

خودش املاک دیگه داره تقریبا دو یا سه برابر این حدود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ام  مادرشوهر پیرش رو از خونه انداخت بیرون  چون نصف خونه به نام شوهر خاله ام بود 

به نام بچه نکنید 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

من میگم 3دونگ شما.3دونگ خودش.به نام بچه ها نکنین لطفا.خدایی نکرده زبونم لال بعد 120.سال شما یا شوهرتون چیزیتون شد بالاخره به اونا میرسه.ولی الان به نام اونا کردن کار درستی نیست

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

واقعا جالبه که بعضیا میگن نزنید به اسم بچه ها ؟؟ لابد اسم خودتونم میزاری مادر و پدر؟؟

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

یعنی اولین خونتونه؟

چند متره خونت؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت