بچه ها من ۱۹سالمه میدونم هنوز دهنم بو شیر میده ولی خب من یه پسرخاله دارم ۲۵سالشه پزشکه اطفاله مطب داره خلاصه وضعش خیلی خوبه خونه داره ماشین داره از حق نگذریم پسر خیلی خوبیه خوش چهره هم هست اونطور که معلومه خیلی منو دوس داره خانوادمم حرفی ندارن خودمم دوسش دارم ولی به خاطر درسم دودلم من دانشجو پزشکی ام به پسرخالم گفتم تو خودت میدونی من چقد سختی کشیدم تا قبول شدم نمیتونم درسم رو فدای ازدواجم کنم ولی گفت که من با درست مشکلی ندارم ولی خودم میترسم بعد ازدواج نتونم درس بخونم...نظر شما چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ازدواج از سن قانونی به بعد اوکیه ؛ البته شما هنوز سنت کمه اما موقعیت پسر خالت مناسبه و به خودت می خوره و بهتر از این داستانا ایشون با ادامه تحصیلت مشکلی نداره ، پس می تونی اوکی بدی و یا نامزد باشی یا عقد کنی و بعد از اتمام درست ازدواج کنی و مراسم بگیری
۵ ۶ تا دیگم تخصص دارم لطفا قصاوت نکنید من از تو شکم مامانم جهشی خوندم
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت