2777
2789
عنوان

من ازدواج کنم یا مثل ادم بشینم سر درس و مشقم به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 184 پست

اول اينكه شما دارى دروغ ميگى😐چطور ٢٥ ساله هستن و پزشك اطفال شدن🥴🥴پزشكى  ٧ ساله،با دو سال طرح اجبارى،تخصص اطفال هم كم كمش ٤ ساله😐😐😐

عقده# اى نباشيم😐😐😐كه بخوايم با خواستگار پزشك توهمى كلاس بذاريم

مچكرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا میگم زود رفته دانشگاه چند سال جهشی خونده عجبا

خب ببین عزیزم 7سال عمومی+3سال تخصص+2سال طرح میشه 12سال تا مطب داشتن  ینی باید از 13سالگی وارد دانشگاه شده باشه😐😐توباشی منطقیه برات😐😐

عزیزم ازدواج از سن قانونی به بعد اوکیه ؛ البته شما هنوز سنت کمه اما موقعیت پسر خالت مناسبه و به خودت می خوره و بهتر از این داستانا ایشون با ادامه تحصیلت مشکلی نداره ، پس می تونی اوکی بدی و یا نامزد باشی یا عقد کنی و بعد از اتمام درست ازدواج کنی و مراسم بگیری

اول اينكه شما دارى دروغ ميگى😐چطور ٢٥ ساله هستن و پزشك اطفال شدن🥴🥴پزشكى  ٧ ساله،با دو سا ...

والا کراشم ۲۱ سالشه تازه سال اولش تموم شده تازه رفته ترم ۳ این فک کنم ۳۰سالگی پزشک شه بعد ملت😑😑😑

أحب نفسي في أي إصدار
زود وارد دانشگاه شدن چند سال جهشی خوندن

واااى فك كنم خودتم نه سواد  درست حسابى دارى نه اطلاعات عموميه بالا🤣🤣🤣🤣اينطورى نيست كه آدم هر چند تا خواست جهشى بخونى...

بخدا وقتى گوشاى خودتون درازه فك نكنيد بقيه هم آره🥴🥴

کی به کیه😂😂

منم تخصص قلبمو گرفتم تو ۲۲ سالگی الان دارم تخصص مغز اعصاب میگیرم

۵ ۶ تا دیگم تخصص دارم لطفا قصاوت نکنید من از تو شکم مامانم جهشی خوندم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز