2777
2789
عنوان

فانتزیاتون😻😹🍃💫

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست

فانتزیم چوب جادو  بود  باهاش هر چی که میخواستم اوکی میکردم😃😁😉

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅نامرعی شم برم طلا بدوزدم  بندازم گردن جاریم 😳

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

فانتزیم اینه هرچی مرد وزن خیانتکاره رو با لودر جمع کنم بریزم فاضلاب تا بلکه اومدم نی نی سایت تاپیک خیانت نبینم وگریه ی زن بیگناهو ولی واقعا فانتزیم اینه ی شخص خیلی مهمی باشم به همه ادمای نیازمند کمک کنم عدالتو برقرار کنم خیانت وتجاوز واینا رو منقرض کنم رو لب همه لبخند باشه وهمه شاد وخوب  😄😉

۲۳ به خدا رنگ صورتی فقط بچه ها دوست ندارن😹😹😹😹😹

چرا  باید بچه ها دوس داشته باشن؟؟!! رنگ دخترونه ایه که همه ما دخترا دوس داریم😍

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

پسرایی ک دیدین تو خیابون سیگار میکشن یکی از فانتزیام اینه ک سیگارو از دستشون بکشم😕

یکی هم اینکه یه ساعت داشته باشم ک باهاش بتونم زمان رو کنترل کنم مثلا زمانو نگه دارم

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
😅😅نامرعی شم برم طلا بدوزدم  بندازم گردن جاریم 😳

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹

ی عالم لباس بخرم و هروز ی دستشون بپوشم اونم از همه رنگ 

ی مانتو فروشیو ی لباس زیر فروشی میداشتم😭🥺🥺🥺

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😅😅😅والا 

حالا جاری ماری ندارم ها انشاالله ب امید خدا ازدواج ک کردم همین کارو میکنم 😄

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
😅😅😅والا  حالا جاری ماری ندارم ها انشاالله ب امید خدا ازدواج ک کردم همین کارو میکنم 😄

انشاالله 😹😹😹😹😹😹👏👏

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹
واقعا تو هم اینطوری هستی؟؟ از آشناییت خوشوقتم💚💚💚

من عاشقانه طراحی فقط مانتو رو دوست دارم و اینکه با کارای خودم مزون بزنم خیلی عشق مانتو ام 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙