2777
2789
عنوان

خوشبحالش چ هيكلش خوبه...😓😞❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 124 پست
گزارش میزنم تا دیگه عکس منو شات نگیری  😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪 ...

كاري نكن عكستو بفرستم براي وقيحااااا😂

حالا برو گزارش بزن😜😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس این چاقالو گنده ها تو خیابونا کیان واقعا🙄🙄🙄

خیابون هیچی ...برو یه سر به تاپیکای لاغری بزن همه میخوان لاغر بشن اما تا عکس یه خوش هیکل میزارن همه یهو از رابعه اسکویی تبدیل میشن به تیلور هیل

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

هیکل اینطوری کم نیست...فقط کافیه ورزش کنی،کلی عمل کنی،پول داشته باشی،حرص نخوری،کار خونه نکنی.....🥴

کسی که طبیعی هیکلش خوب باشه کمه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه چیزی بگم به نظر من هیکلش آنچنان زیبا نیست درک نمیکنم اگه کسی بگه هیکل جنیفر خیلی خوبه هیچ چیز خاصی نداره بااسنش هم زیاد بزرگ نیست سنشم بالاست سینه هاش کوچیک قد معمولی پوست تیره فقط قوس کمرشو دوست دارم 

من در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ مامان یه پسر کوچولو به اسم‌ محمد شدم خدایا شکرت که به آرزوم رسیدم خدایا شکرت  😍
خیابون هیچی ...برو یه سر به تاپیکای لاغری بزن همه میخوان لاغر بشن اما تا عکس یه خوش هیکل میزارن همه ...

🤣🤣

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اگه بگم هیکلم اینجوریه اعتماد ب نفسمو سرکوب نمیکنید؟ 😂😂

چرا سركوب ميكنمممم😠😂

سركوووب سركووووب 

انا_حسودالپلاستيكي .# 😞😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
هرکی میگه عین اینم عکس بده

عمرا اگه کسی بده حالا ببین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔