2777
2789
عنوان

خبر خوب. کیستم بر طرف شد🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
این قرص که گفتی منم میخورم.ولی بقیه رو نمیدونستم حتما امتحان میکنم. عسل و سیاهدونه هم میگن برای تنب ...

من شنیدم خوبه.. اما تجربه نکردم.. راستی من پیاده روی هم می رفتم. که دکترم گفتن پیاده روی تاثیر چندانی روی کیست نداره اما برا تنبلی خوبه

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قرص که گفتی منم میخورم.ولی بقیه رو نمیدونستم حتما امتحان میکنم. عسل و سیاهدونه هم میگن برای تنب ...

حلوا گیاهی رو امتحان کن.. ضرر نداره.. انشاالله کیست هات برطرف شن

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
من شنیدم خوبه.. اما تجربه نکردم.. راستی من پیاده روی هم می رفتم. که دکترم گفتن پیاده روی تاثیر چندان ...

ممنونم عزیزمم

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌
من کلم بروکلی خوردم ده روزی.. چون تو همین سایت شنیدم بروکلی خوبه.. مصرف قند و شکرمو پایین اوردم.. تو ...

هزیزم دکتر بهتون فقط این دارو رو داد ؟ احه من یادمهدمامانم میرفت فقط بهش قرص پیشگیری از بارداری میداد همین که اصلا نرفته کیستش فقط با جوشونده تخم هویج رف که من نمیتونم جوشونده بخورم .این کلم از چند پریود خوردین ؟ 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
هزیزم دکتر بهتون فقط این دارو رو داد ؟ احه من یادمهدمامانم میرفت فقط بهش قرص پیشگیری از بارداری میدا ...

فقط روکین خوردم و بروکلی ام خدود دو هفته ای مصرف کردم.. از همون اوایل پریودی

فقط روکین خوردم و بروکلی ام خدود دو هفته ای مصرف کردم.. از همون اوایل پریودی

ممنونم من حالا روکین میخورم ببینم شوهر کلم نمیخره بجاش تخم هویج میخورم  ممنونم راستی من کرجم دکتر معرکه سراغ دارین ؟ تو کرج ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
ممنونم من حالا روکین میخورم ببینم شوهر کلم نمیخره بجاش تخم هویج میخورم  ممنونم راستی من کرجم دک ...

عزیزم من کرج نیستم