2821
2789
عنوان

شوهرم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 23 پست
بگو باشه عزیزم من بچم توهم تنها مرد زندگی منی تو اگه ب من نگی دوستت دارم من احساس پوچ دارم. نمیدونم ...

آخه  بچه نیستم من۲۰سالمه اون۳۱‌.منم کمبودمحبت دارم ولی هیچوقت خیانت نمیکنم چون وقتی راه طلاق هس

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بازم عزیزم مردا فکر میکنن فقط همین ک خرجت کنن یا کاری برات بکنن کافیه دیگه لازم نیس بگن .ولی برعکسه ...

مرسی عزیزم 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
خیلی عجیب است این مردشما

دقیقا خودم دیگ بریدم ادامه بده خودش ضرر میکنه چون من دیگ به خودم و نمیرسم از نظر آرایشی 

دقیقا خودم دیگ بریدم ادامه بده خودش ضرر میکنه چون من دیگ به خودم و نمیرسم از نظر آرایشی 

نه عزیزم اگه میدونی دوستش داری واونم واقعا دوست داره خودتو مرتب کن به امید خدا مشکلات حل میشه شاید یه سری مشکلات داره که باعث شده اینطور بشه

نه عزیزم اگه میدونی دوستش داری واونم واقعا دوست داره خودتو مرتب کن به امید خدا مشکلات حل میشه شاید ی ...

دوستم دارعدعاشقشم دیوونه وار میمیرم همین الانشم گریه ام میکنم ولی منم تا یه حدی صبر دارم همه جوره تحمل میکنم داد میزنه میگم خسته اس گناهه هرجی میگ میگم چشم دعوامون بشه، من پیشقدم میشم