2777
2789
عنوان

شستشو

431 بازدید | 26 پست

سلام به مامای خوشگل و خوبی

دارم یه سوال فوری

کسی شسته تا حالا تشکش رو

از این تشکهای فنری طوری

حالا خودش شسته یا داده به یه قالیشویی

منم موندم به ولاه که این کار اگه انجام بشه 

اخه چطوری

خودم نشستم تا حالا

تشک پسرم کثیف شده یه طوری

حالا نظر بدین تا اخر کار بشم فهمیده از نتیجه کار

ممنون

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

اگه منظورت تشک تخته خب رویش رو در آوردم شستم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

دوستم میگفت میبرم زیر دوش میشورم دو نفره رو😨😨😨.  ی قالی شویی تهران هست میشوره گفت لباسشویی اندازه دوتا اتاق داریم ک توش تشک دونفره میندازیم.اگ تهرانی بدم ...300 تشک دونفره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیپ دار نیست

یک نفره است فنری

مارک اپادانا ست

خیلی کثیف شده

پسرم همیشه موقع خوای شیر میخوره خیلی ریخته رو تشک 

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
دوستم میگفت میبرم زیر دوش میشورم دو نفره رو😨😨😨.  ی قالی شویی تهران هست میشوره گفت لباسشویی ا ...

اخه سنگین میشه وقتی اب میخوره بهش

بعد حموم باید بزرگ باشه تا بتونی بشوریش

بده بشورن بعدش محلفظ تشک بخر تا دیگه کثیف نشه

اره از اول هم باید محافظ میخریدم

شما خودتون دادید برای شستشو بیرون///؟/

اخه سنگین میشه وقتی اب میخوره بهش بعد حموم باید بزرگ باشه تا بتونی بشوریش

اره نمیدونم چجوری میشست.... حمومش هم خیلی کوچیک بود تشک ب زور جا میشد توش.... میگفت اینقد اب زرد ازش میره؟!!!بعد خشک شدنش ماجراس اخه. اگ خشک نشه بو میگیره... میفت تو افتاب تراس میذارم دو روزه خشک میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بنظرت نی نی من دخمله یا پسمل! ؟؟؟ 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️