2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز نه خونه ای نه جهازی کجا برم

همسر من اهل جاییه فامیلاشون خیلی همینجوری میشن،دختره خونه مامان و باباشه و بارداره تا پسره خونه رو ردیف کنه،یوهو دیدی طرف با بچه اش رفت توی خونه اش

بعد به بزرگترها بگو کمک میکنن

خدا یه چیزهایی رو میدونه و حکمتی توش داره که این بچه رو سر راهت قرار داده پس روی حرفش حرف نزن و دخالت نکن

همیشه اینجوریه که یه شر میشه که خیری برای تو توش هست

اینا رو دارم میگم خود منم ناخواسته باردار شدم و ۳ ماهمه و دوماه رو فقط زار زدم و الان یخورده ارومم

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
نمیشه الان حداکثر تا چند سال دیگه نمیشه برم خونه خودم

خب قربونت بشم شما که شرایطت اینه واسه چی رابطه داری اصلا؟   

پس چاره ای نیست باید قرص بخری با اینا نمیفته. فقط شوهرت در جریانه که کمکت کنه دیگه؟ ممکنه نیاز به بیمارستان پیدا کنیا...

واقعا پس چیکار کنم😭

آخی عزیزم با سقط مخالفم اما بهت حق میدم اگر تهرانی برو ناصرخسرو قرص سقط گیر میاد از دارو فروشا چند تا از دوستان از اونا گرفتم سقط کردن تا 3ماه رو اما خطرات خودشم داره دیگه من خودم خیلی میترسم از اینکارا و داروها

اینجا بد میدونن مامانم بفهمه میکشتم

وا

صلاح زندگیت رو خودتت میدونی 

فقط یه کاری که میگم حتما انجام بده،از شوهرت قبل از سقط امصا و تعهد کتبی بگیر که با رضایت کامل خودش داری اینکار رو میکنی و از عواقب کار هم مطمعنه و مشکلی نداره و تا زمان اولین زایمانت نگه دار

حتما انجام بده

قرص هم تو گوکل سرچ کنی میاد برات،قرص واژنیه،من دوستم از یکی تهیه کرد ۷۰۰ تومن شد

محکم تصمیم بگیر

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم

هیچ دارو گیاهی فایده نداره.فقط قرص.اونم بتونی غیر قانونی پیدا کنی.جاری منم تو خونه قرص خورد فک کرد سقط شده یه هفته تمام بچه مرده تو شکمش بود نزدیک بود عفونت بکشتش.کورتاژ کرد با چه بدبختی چه درد کشید

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود