سلام دوستان شاید سوالم بی ادبی یا مسخره باشه اما وقتی ما بچه شیرخواره داریم در حین رابطه شیر از سینه به همسر انتقال پیدا کنه کسی میدونه از نظر حکم شرعی و دینی چی هستش آیا مشکلی داره ؟ البته بارها در حین رابطه قطعا این اتفاق میوفته و نمیشه گفت ناگهانی یا ناخودآگاه هست یعنی کاملا آگاهانه و دانسته هستش ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🏻🌺
از نظر شرعى اگر شير زن شيرده به دهان همسر برود،شوهر براى زن حلال شده و ديگر نبايد رابطه اى داشته باشن..البته اگر شير غ عمد وارد دهان مرد شود يا مرد عمدا بخورد ولى تف كند ايرادى ندارد
من بدم نمیاد خوشمم نمیاد اصلا خیلی فرقی برام نداره چون اولا منظور من یک لیوان نبوده منظورم مقدار کم بوده و اگر از نظر شرعی مشکلی نداشته باشه خیالم راحت میشه ، البته این بسته به اعتقاد داره شاید کسی اعتقاد نداشته باشه به احکام شرعی و این کار رو انجام بده و یا شاید اعتقاد نداشته باشه و انجام نده چون از انجام این کار خوشش نمیاد ، اصلا ریز شدن در رابطه ی افراد کار قشنگی نیست سوال منم بررسی درستی یا غلطی رفتار من با همسرم در رابطه مون نبود ، سوال من این بود که بدونم کسی اطلاعاتی راجع به حکم شرعی این اتفاق داره یا نه و اگر داره راهنماییم کنه فکر کنم کاملا از چیزی که نوشتم معلوم بود منظورم چی هستش !!!! از شما هم ممنونم بالاخره هر کسی نوع و سلیقه خاص خودشو داره