2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 108 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😁😁😁😂حوصله سیکلوپنتان بی نتیجه ندارم انقدرخودمون خفه می کردیم بیست شیم واسه هیچ 

😂😂😂

سیکلوپنتان تو حلق دوستای نچسبت😂

برو یه رشته دیگه بخون 

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

توی خونه احساس مفیدبودن ندارم حس میکنم کوزتم 

برو کلاس های مختلف مثله زبان و اینا یا برو باشگاه

که البته الان کروناست نمیشه🤕😂 این کرونا همه رو فلج کرد اه اه

برو فقط درس بخون بابا حوصله داری کار کنی بی خیال بشین خونه بخور و بخواب

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

۲۶زیاده بخدابحران۳۰روگرفتم ازالان😂😑🤧

کجاش زیادهههه تو زیادی حساسی 

منکه تو خونه میخورم و میخوابم کیف داره بابا کی حوصله کار کردن داره الان تو این اوضاع

با یه چیز دیگه سرتو گرم کن

😁کاش زودترمی فهمیدم علاقمو میرفتم دنبالش  شماچی خوندی

مهندسی شیمی دیگه😅ینی صدسالتم باشه ها بازم دیر نیست بابت دنبال علاقت رفتن ولی خب ممکنه اون رشته هم کار نباشه ناامید نشو مثل این ولی خودت میتونی شرکت بزنی ببین کلااا کار پیدا کردن تو مهندسی سخته کار دنبالت نمیاد تو باید بری دنبالش ولی خوبیش اینه انقدر گستردس میتونی خودت بخوای هرکاری بکنی

مهندسی شیمی دیگه😅ینی صدسالتم باشه ها بازم دیر نیست بابت دنبال علاقت رفتن ولی خب ممکنه اون رشته هم ک ...

دکورمیشه خودت دفتربزنی اماشیمی نمیشه ک کارخونه بزنیم😑🤧😂

جدی من از اول خیلی اهدافم بزرگ بود الان انگارباختم 

انشالله خدا کمکت میکنه عزیزم غصه نخور

دکورمیشه خودت دفتربزنی اماشیمی نمیشه ک کارخونه بزنیم😑🤧😂

خب اره ولی از اونطرف شیمی واقعااا گستردس بازارش ولی به نظرم چون به دکوراسیون ومعماری علاقه داری همونو بخون  تو طول مدت تحصیلتم روخودت کار کن اعتماد به نفس بگیری بعدش بتونی کار کنی واسه خودت

ممنون گلم کاری ک تو کردی امشب ازپس دوستام برنمی امد خدااجرت بده

خواهش میکنم عزیزم خوشحال شدم که تونستم یه کوچولو سبکت کنم☺

خب اره ولی از اونطرف شیمی واقعااا گستردس بازارش ولی به نظرم چون به دکوراسیون ومعماری علاقه داری همون ...

اره امافقط بایدبری کنترل کیفیت وکارخونه هاوگرنه من همش۲۰بودم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز