2789
ببخشید ینی کارتون چیه ؟؟ اخه من از این چیزا خیلی اطلاعاتی ندارم

یعنی فقط توی اتاق عمل دستیار اول جراحم

اول کارشناسی اتاق عمل گرفتم بعد تخصصی یه شاخه جراحی ادامه دادم شدم تکنولوژیست جراحی

عزیزم میشه بپرسم علایمتون چی بود ؟؟

درد شکم شدید بدون وقفه .بعد زدن سرم هم ذره ای خوب نشد . اسهال . بی اشتهایی کامل . تا روز سوم که عمل شدم هیچ احساس گرسنگس نداشتم . درد شدید تو ماشین موقع افتادن در دست انداز ها .

البته من بعد پاره شدن عمل شدم و 4 روز شکمم برای شستشو باز موندو دوباره بیهوش کردن و بخیه زدن  و یکماه برای تخلیه عفونت شیلنگ گذاشتن. و مقدار خیلی زیاد آنتی بیوتیک های قوی برای عفونت

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خانم دکتر ....ناحیه چپ شکمم خیلی درد میکنه‌بخصوص موقع خواب به پهلوی چپ ...رفتم سنو دادم گفتن‌مش ...

دورت بگردم من پزشک عمومی نیستم 

من فقط کار جراحیو انجام میدم با تشخیص جراح اصلی

یعنی فقط توی اتاق عمل دستیار اول جراحم اول کارشناسی اتاق عمل گرفتم بعد تخصصی یه شاخه جراحی ادامه دا ...

اهان 

عزیزم من یه سوال میتونم ازتون بپرسم؟

من مادرم حدوده ۳ ماهه که میگه گاهی اوقات شکمم درد میگیره بعد میزنه به پهلوی راست و دور ناف 

ینی درد داخل شکمش حرکت میکنه مثلا یه چند ساعت خوبه بعد یهو میگه پهلوی راستم درد گرفته 

ولی علایم دیگه ای اصلا نداره 

سونوگرافی هم داده چیزی مشخص نبوده 

این ممکنه از آپاندیس باشه؟؟

اخه حدودا ۳ ماه هست که اینطوره

اهان  عزیزم من یه سوال میتونم ازتون بپرسم؟ من مادرم حدوده ۳ ماهه که میگه گاهی اوقات شکمم درد ...

نه فدات شم اپاندیس از زمانی که ملتهب میشه و نیاز به جراحی پیدا میکنه تا زمانی که بیمارو از پا دربیاره توی موارد خاصی که داشتیم2روز بوده

درد اپاندیس وقتی میگیره دیگه ول نمیکنه

مادر شما با توجه به علایمی که گفتی به احتمال زیاد مشکل سیستم گوارشی دارن

اغلب روده

ممنونم عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشین

خواهش می کنم . همچنین شما .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه فدات شم اپاندیس از زمانی که ملتهب میشه و نیاز به جراحی پیدا میکنه تا زمانی که بیمارو از پا دربیار ...

یعنی از شروع درد تا فوت بیمار فقط 2 روز  طول می کشه؟

یعنی از شروع درد تا فوت بیمار فقط 2 روز  طول می کشه؟

نه منظور این موردو هم داشتیم

نمیشه تخمین زد

شروع التهاب شدید یعنی شروع همون درد شدید

میزان مقاومت ادما فرق میکنه

اگه پاره بشه و عفونت توی خون پخش بشه تا جایی که نشه کاریش کرد شخص فوت میکنه

اکثرا با جراحی سریع درمان میشن

ولی خب موارد فوت هم داشتیم

اینم بگم یه کیسی داشتیم بیمار مردی 80 ساله

از پاره شدن اپاندیسش 1 روز میگذشت زنده بود و خوب شد

نه منظور این موردو هم داشتیم نمیشه تخمین زد شروع التهاب شدید یعنی شروع همون درد شدید میزان مقاومت ...

آهان . من روز سوم بعد شروع درد عمل شدم و پاره شده بود وضعم خیلی وخیم بوده پس؟ چون حالا می گفتن باشه برای فردا( روز چهارم)  دکتر بیاد عمل کنه 

ببخشید البته. شرمنده وقتتون رو گرفتم.

من خودم تا مرز فوت پیش رفته بودم . یادش بخیر کادر درمان... تشخیص نمیدان چیه بعد تشخیص هم اهمیت نمیدا ...

سلام من از امروز صبح همش سرگیجه و حالت تهوع داشتم ظهر سرم خوردم بعد از سرم تب و لرز شدید و دل درد شدید و سردرد شدید گرفتم . انگار از اتوبوس پیاده شدم انقد حالم خرابه. معذرت میخوام گاز روده هم زیاد دارم و نافم خیلی درد میکنه پیج میاره اشتهام افتضاحه دستشویی ندارم ولی از سردرد و حالت تهوع دارم میمیرم. لرز هم دارم و عرق سرد

ایا این آپاندیسه؟

🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🤍🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🍓🍌🥥🫐🍏🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🥥🍊🍓🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍊🍓🍌🥥🫐

سلام من از امروز صبح همش سرگیجه و حالت تهوع داشتم ظهر سرم خوردم بعد از سرم تب و لرز شدید و دل درد شد ...

درد دور ناف و بی اشتهایی کامل از نشانه های آپاندیسه . سریع برو سونو خدای نکرده مثل من نشی . تا پاره نشده خیلی عمل ساده ای داره.بگو شکمتو آروم آروم فشار بدن و یهو ول کنن ببین درد شدید میاد یا نه . و یکی اینکه تو ماشین نشستی بره رو دست انداز ها ببین باز درد شدید یهو میگیری یا نه. اینا نشانه های آپاندیسه