2777
2789
عنوان

شما اگه تازه زایمان کرده باشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 37 پست
چه کارا خوب یه دفعه اجازه نده بگو بدم میاد .حالا خوبه بچه تازه به دنیا اومده عین اناره چیو میخوان چش ...

انار یعنی زشته🙄

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

چه کارا خوب یه دفعه اجازه نده بگو بدم میاد .حالا خوبه بچه تازه به دنیا اومده عین اناره چیو میخوان چش ...

خخخخخ نه عزیز پیش اونا اینکارو نمیکنم که...

قبل از اومدن مهمونا 

بالاخره کار از محکم کاری که عیب نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انار یعنی زشته🙄

بچه تازه به دنیا اومده قشنگ نیست که ولی به چشم و دل اطرافیانش میشه چون عزیزه من عکسای خاهر زادمو نیگا میونم عین کدو تنبل بود اصلا خندم میگیره هرکی بهش میگفت کچل میخواستم بکشمش.به کلمه ها حساس نباش قدم نی نی تونم مبارک😍

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
بچه تازه به دنیا اومده قشنگ نیست که ولی به چشم و دل اطرافیانش میشه چون عزیزه من عکسای خاهر زادمو نیگ ...

عزیزم دخمل گلمون حلال زاده اس به عمش رفته خوشمله😎🤣🤣

چیکار کنم عزیزم زنداداشه و کلی فیس و ادا 

میشه گفت مگه این کار زشته

حالا غصه ام گرفته از یردا که فامیلا بخوان بیان ابرو بری راه میندازه

اصلا نمیخوام برم دیگه اونجا🤣🤣

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم دخمل گلمون حلال زاده اس به عمش رفته خوشمله😎🤣🤣 چیکار کنم عزیزم زنداداشه و کلی فیس و ادا&nbs ...

الاهی پس اسفندم دود کن براش😄دیگه انقدر حساسه بزارین خودش بگه من که فکر نمیکنم خودشم روش بشه حرفی بزنه 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
عزیزم دخمل گلمون حلال زاده اس به عمش رفته خوشمله😎🤣🤣 چیکار کنم عزیزم زنداداشه و کلی فیس و ادا&nbs ...

ولی الان با این اوضاع چرا میخوای بگی فامیل بیان

خدایی خیلی نترس هستین

ولی الان با این اوضاع چرا میخوای بگی فامیل بیان خدایی خیلی نترس هستین

خودشون میان 

به من اصلا مربوط نیست 

نه من زاییدم نه مرتسم منه نه بچه منه

از امروز هم با این اخلاقای خاص زنداداشم اصلا نمیخواستم برم

چون همه چی رو میندازه گردن من