پرنسسnice مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 975 عنوان پام سیاهه👣 | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 41 پست لطفا کمکم کنید خیلی پام سیاهه💘😥😥😥😥😥😥 1399/06/18 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاندا_هستم عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 7964 😂😂😂😂ای باباچی کنیم شوهرم بیچاره کلیم پول خرج کردپماد ایناخرید.زدم ولی بی فایده بود 😂😂😂من از ذهنم میگذره کرم بزنم شب حسابی چربشون کنم بعد بذارم تو پلاستیک از روش جوراب بموشم تا صبح بمونه یکی میگفت اینطوری قشنگ میشه لاک هم اگه بزنیم فک کنم کمی زیباتر نشونشون بده
لکه۳ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1770 🤣🤣🤣🤣برا منم پا دراااز انگشتا کج پوست سیاه 😂😂😂پس تنهانیستم چیکنیم من که اینقدرعیب وایراد دارما ازشوهرم خجالت میکشم.تیکم دارم.خیلی قیافه خوبی دارم چشمام خیلی خوشگله یه پاهام اینطوریه ی ام تیک پلک زدن دارم داغونمااااا😔😔😔
لکه۳ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1770 😂😂😂 من از ذهنم میگذره کرم بزنم شب حسابی چربشون کنم بعد بذارم تو پلاستیک از روش جوراب بموش ... نه واسه من کارش ازاین حرفاگذشته
پاندا_هستم عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 7964 😂😂😂پس تنهانیستم چیکنیم من که اینقدرعیب وایراد دارما ازشوهرم خجالت میکشم.تیکم دارم.خیلی قیافه خوبی ... تیک پلک زدن من شنیده بودم با عینک زدن از بین میره تا حالادنبال راه حل براش بودی؟والا چی بگم من حالا دستامم زمخته 🤣😂
پاندا_هستم عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 7964 نه واسه من کارش ازاین حرفاگذشته پارافین تراپی هم شنیدم میگن خوبه
لکه۳ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1770 بازم حق مسخره کردن نداره درسش کن اگه میتونی اگرم نمیتونی رو عزت نفست کار کن ک دیگه بهت توهین نکنه نه به دل نمیگیرم واعتمادبه نفسم پایین نمیاد.ولی تیک چشمام داغونم کرده خدایشش ۸ ساله میبینه ولی به روم نمیاره بیچاره که خجالت بکشم
لکه۳ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1770 تیک پلک زدن من شنیده بودم با عینک زدن از بین میره تا حالادنبال راه حل براش بودی؟ والا چی بگم ... نه نرفتم چشم پزشکی رفتم گفت باید بری روان پزشک ولی ازشوهرم خجالت میکشم!ازفامیلامون داره عینک میزنه ولی خوب نشده.دعاکن برام
پاندا_هستم عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 7964 نه نرفتم چشم پزشکی رفتم گفت باید بری روان پزشک ولی ازشوهرم خجالت میکشم!ازفامیلامون داره عینک م ... باشه عزیزم حتما ولی خجالت نداره من خودم دنبال روانشناس خوبم برای یک موضوعی برم پیشش مطمعن باش پیش روانشناس رفتن کمتر اذییتت میکنه تا این تیک برو راحت شو