2777
2789
خا چطوری زدی سوال منم اینه🤣🤣🤣🤣

من تابلو نمیکردم دوسش دارم ولی وانمود میکردم خیلی تنهام و‌ کاش یکی بود باهاش حرف میزدم و فلان البته وانمود که نه واقعا تنها بودم بعد اینجوری شد که شماره شو‌ گرفتم و خب من تخصصم مخ زدن پشت تلفنه بخاطر طرز حرف زدنم و خجالت کشیدنم ولی این میشه گفت ذاتیه اما عمرااا نباید خودتو خیلی هول نشون بدی یا اول ابراز احساسات کنی ولی باید موضوع خوبی برای حرف زدن پیدا کنی تا بهم نزدیک‌ تر بشین

دیگه بلد نیستم

کاربر جدید نیستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخ پسر عمومو 😃

واااای خدا🤦🏼‍♀️🤣

گفتم حالا میگ تو دایرکت یه دوست معمولی پیدا کردم 

رابطت باهاش چطوریه؟ درحد معمولی ارتباط دارید؟ یا استوریاتو میبینه؟ 

جز اون بهم بگو اخلاقاش چطوریه؟ اوپنه یا اینکه بستس؟

واااای خدا🤦🏼‍♀️🤣 گفتم حالا میگ تو دایرکت یه دوست معمولی پیدا کردم  رابطت باهاش چطوریه؟ درح ...

اخلاقش خوبه ولی اینم بگم اصن ب من ب اون چشم نگا نمیکنه 

چون من ۱۷ سالمه و اون۳۱ ولی خب خیلی خوبه دوسش دارم میخام مخشو بزنمممممم تورو خداکمکم کنننن

اخلاقشم ک گفتی با همه گرم نمیگیره با یه سری افراد فقد

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

اخلاقش خوبه ولی اینم بگم اصن ب من ب اون چشم نگا نمیکنه  چون من ۱۷ سالمه و اون۳۱ ولی خب خیلی خو ...

نه منظورم اینه غیرتی و متعصبه یا نه؟

با استوری خیلی میتونی تحت تاثیر قرارش بدی

بگو روحیاتش چطوره غیرتیه یا نه تا بهت بگم چیکار کنی

غیرتیه  

ببین خب سعی کن با استوریات توجهشو جلب کنی 

زیاد استوری قرتی نذار

و سعی کن سر یه مکالمه طولانیو باهاش باز کنی

مثلا یه بحث ک میدونی علاقه داره بعد هربار که پیام میده یه روز بعد جوابشو بده و مکالمه رو طولانی کن ...خیلی جواب میده بهت عادت میکنه، شاید نه عاشقانه ولی وابسته میشه...  یه دوهفته ای طولش بده، بعد چند روز غیب شو دوباره میتونی یطور دیگ سر بحث رو بینتون باز کنی یا یه کاری کنی اون سر بحثو باز کنه

خودتو فعال نشون بده که مثلا یه هدفیو دنبال میکنی، نباید منفعل بنظر برسی

سعی کن باب میلش لباس بپوشی و اگر عکس از خودت میذاری اینطوری باشه

زیادی استوری نذار

یه مدت در ارتباط بودین بعد یه دفعه غیب شو

از خونوادش خصوصا مامانش تعریف کن

دقت کن چون فامیله خیلی یهویی وارد اصل مطلب نشی

اینطوری

وا خدا😂😂😂😂😂😂😂

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
مثلن چی استوری بزارم؟

ویرایش کردم بخونش ی بار دیگ

مثلا خودمن طرفم به موضوعات سیاسی علاقه مند بود

یه باکس گذاشتم همه رو هاید کردم تا اون فقط ببینه و مثلا یه سوال درمورد مسائل سیاسی پرسیدم، بار اول جواب نداد اما بار دوم اومد پی وی

ویرایش کردم بخونش ی بار دیگ مثلا خودمن طرفم به موضوعات سیاسی علاقه مند بود یه باکس گذاشتم همه رو ه ...

آخه اون ب من ب این چشم نگا نمیکنه اصن☹☹☹☹☹

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3