2777
2789

یه بار با یکی از فامیلامون تو پمپ بنزین بودیم از من پرسید مینا اوفِف یعنی چی؟ منم گفتم نمیدونم یعنی چی گفت اونجا نوشته نگاه کردم نوشته بود Off 😁

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
یاد خودم افتادم اولین بار بلد نبودم اسم گوگل بگم گفتم گوگول😬

من گفتم گوگلی 😂😂😂 چون اینطوری میخوندم یعنی دوستام منفجر شدن

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار با یکی از فامیلامون تو پمپ بنزین بودیم از من پرسید مینا اوفِف یعنی چی؟ منم گفتم نمیدونم یعنی ...

این بره تو خارج با این زبانش به یه نفر بگه اوفف تصور کن فقط.....🤣🤣🤣😂😂😂

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند، بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🙃
این بره تو خارج با این زبانش به یه نفر بگه اوفف تصور کن فقط.....🤣🤣🤣😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

من گفتم گوگلی 😂😂😂 چون اینطوری میخوندم یعنی دوستام منفجر شدن

🤣منم‌برای اولین بار تو کافی نت همچین سوتی دادم

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
🤣منم‌برای اولین بار تو کافی نت همچین سوتی دادم

خییییلی افتضاح بود حالتو کاملا درک میکنم😂😂😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
@zooyaa   😁😁😁

😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا