aفسooنgar مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 132 عنوان بهورزی😥 | مشاهده متن کامل بحث + 17003 بازدید | 194 پست سلام کسی میدونه برای آزمون بهورزی چه کتابایی باید بخونیم خاهشا جواب بدید 😭😭 1399/06/18 | 22:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 من از چنتا سایت مختلف سوال استخدامی دانلود کردم خوندم اکثرشون اومده بودن . ولی زبان رو از اطلاعات قب ... نه نگفتن ولی فک کنم ی ماه اینا طول بکشه براشمارونگفتن؟
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 نه نگفتن ولی فک کنم ی ماه اینا طول بکشه براشمارونگفتن؟ گفتن هفته اخر اسفند میاد جوابا میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 ۷نفر ماهم ۶ نفریمدوتامونم زیادن رقیبامون 😑 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 گفتن هفته اخر اسفند میاد جوابا فک کنم مال ماروهم اونجوری بیاد جوابا خخخخ
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 ماهم ۶ نفریم دوتامونم زیادن رقیبامون 😑 🤕🤕🤕🤕رقیبای من خرخوووووون بودنا خرزده بودن خونده بودن در حد لالیگا میگفتن ۱۰۰درصدزدیم همشم درست
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 فک کنم مال ماروهم اونجوری بیاد جوابا خخخخ اره اخرای اسفند میاد . اگ دراومدیم انشالله خبر بدیم همینجا میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 🤕🤕🤕🤕رقیبای من خرخوووووون بودنا خرزده بودن خونده بودن در حد لالیگا میگفتن ۱۰۰درصدزدیم همشم درست یا خدا انشالله تو ام بین سه نفر هستی نگران نباش میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 🤕🤕🤕🤕رقیبای من خرخوووووون بودنا خرزده بودن خونده بودن در حد لالیگا میگفتن ۱۰۰درصدزدیم همشم درست کاش نمره منفی نبود من چنتا غلط دارم از همین نمره منفی میترسم میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 اره اخرای اسفند میاد . اگ دراومدیم انشالله خبر بدیم همینجا من که درنمیام😂من چیزی نزدم که دربیام
maryam۱۳۷۷۱۳۷۳ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 39 کاش نمره منفی نبود من چنتا غلط دارم از همین نمره منفی میترسم منم🤕هرچیم درس زدم برانمره منفی میره
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 من که درنمیام😂من چیزی نزدم که دربیام درمیای انشالله میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 😑چراجوابا رو نمیگن مردیم ازاسترس اولش میگفتن اخرای اسفند ولی دیروز گفتن معلوم نیس کی بیاد شاید یکی دو ماه طول بکشه میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 اولش میگفتن اخرای اسفند ولی دیروز گفتن معلوم نیس کی بیاد شاید یکی دو ماه طول بکشه سلام جوابای آزمون ما اومدمنم تبریز امتحان دادمبرای مصاحبه قراره بریم سه نفر هستیم کسی میدونه چی باید بخونم؟ Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒