2777
2789
عنوان

والا قدیما ک حموم نمره و خزینه بود فک نکنم میذاستن ب ی هفته بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 54 پست
شما فیلم رو دیدی؟

کدوم فیلم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
درمان کن وسواستو بدنت داغون میشه اینطوری

آره دارم درمان میکنم😔😔😔😔

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده؟

گفتم بالاتر

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
کدوم فیلم

همون ک دو سه روز پر بود تو سایت همه تاپیک میزدن. زنه میره خونه میبینه شوهرش با ی زن رو کاره

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
همون ک دو سه روز پر بود تو سایت همه تاپیک میزدن. زنه میره خونه میبینه شوهرش با ی زن رو کاره

من همینجور شکاکم 

دیگه اگ ببینم ک هیچی

خیانت هیچ توجیحی نداره این به کنار ولی خدا لعنت کنه اونی که کثیفه و حموم نمیره

جالبه میگن ما بو نمیدیم

نه تو برگ‌گل محمدی عرقت بوی گلاب میده عنتر

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
هی دارن تاپیک میزنن ما حموم نمیریم و ماهی یبار ب زور میریم و میگم خب بو گند میدیم ک شوهر بدبخت میره ...

آره بخدا 

یه بنده خداییم بود شوهرش بش خیانت کرد بعد شاکی بود چرا بم خیانت کرده منکه چیزی کم ندارم 

درحالی که من خودم یه بار دیدم مو های زیربغلش انقدر بلند شده بود که میتونس بشون مدل بده🤢🤢🤢🤢🤢

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود
حالا پسره دید گند کاراش درومد اومده اینو گفته ک بگن خو حق داشته چرا انقد زود باورید؟

چی میگی؟ پسره کیه؟ من کلا میگم ژنهایی ک کثیفن خب همین کارارو میکنن ک شوهرشون میره دنبال یکی دیگه. زن باید لطیف باشه تمیز باشه بو گل بده ارایش کنه ن بو گند سگ بده

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
هی دارن تاپیک میزنن ما حموم نمیریم و ماهی یبار ب زور میریم و میگم خب بو گند میدیم ک شوهر بدبخت میره ...

وااااا یعنی چی چرا خیانت رو توجیه میکنید و رواج میدید مرد میشناسم بوی سگ مرده میده ولی زنش عاشقانه پاش مونده مگه اون زن نمیتونست خیانت کنه؟؟؟

زن هرچقدم بو بده مرد میتونه طلاقش بده نه خیانت کنه

خواهشاااا خیانتو رواج ندید فردا یه مرد خیانت کنه به زنش میگه چون بو دادی خیانت کردم😑

خیانت# _هیچ_توجیهی_نداره

زن_علیه_زن#  

فمینیستیم🤗 اگه توم فمنیستی لایکم کن و بهم بگو            همون seeeelinسابقم😎