2777
2789
عنوان

این دعا هست چیه؟؟ عکس

1113 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها 

من یه خواستگار خیلی مذهبی دارم که به پیشنهادشون جواب منفی دادم چند وقت پیش یه دعا بع عنوان چشم زخم داده بودن به یکی از اشناهای من که یه مقدار عجیب هست و من نمیدونم باید چکارش کنم ،عکس رو میذارم اگر اطلاعی دارید به من بگید چیز عادی هست یا دعا و این حرفا که میگن مرسی

کو 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خواستگارت دعا به آشنات داده؟!!😳 آقایونم؟؟؟؟!!!

ماهم داشتیم من همیشه دعایاب بودم از بس همه جا میگشتم😂قایم میکردن اطراف خونه مادربزرگم میخواستن داییم رو عاشق کنن😐

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗