2777
2789
عنوان

موهامو رنگ کنم شپش میمیره ؟؟؟؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 122 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا به حال روغن زیتون استفاده کردی شب تا صبح رو سرت بمونه؟

اگه چند شب پشت هم بزنی و رشک ها رو بدی کسی از تو موهات جدا کنه و اتو مو بکشی حله

یه بخش تمیز کاری هم داره که شال ها رو بالشتی .. رو بشوری و کف خونه رو اروم جارو بکشی و حمام رو تمیز بشوری و.

وای سه ساال😭😭😭😭😭😭😭😭 رشکا چی اونا هم رفت ؟ با دارو میریزن یا با دست دربیارم ؟؟؟

اره رشکا هم رفت ببین من این دارو رو ک زدم شب خوابیدم صبش ی شونه کشی کردم ب سری دوم نکشید اما میگن اگ ی هفته بعدم همین کارو انجام بدی خیالت راحت تر میشه من الان یساله با این دارو از بین رفته

اره س سال درگیر بودم هی راه های مختلفو امتحان میکردم فکر میکردم رفته چن روز بعد تو سرم رشک میدیدم افسرده شده بودم هیجا نمیرفتم موهامم تا کمرم بود داشتم دیوونه میشدم 

عزیزم یه چیزی بهت میگم تضمینی تونظرهاهیچ کس نگفته بود بهترین راه حل سدره.برگ درخت سدر توعطاری هاهست مث حنا بااب قاطی کن بزن به موهات صددرصد تموم میشه ۳باربزن ریشه کن میکنه باتخم رشک شپش و...هرچی داری میره خیلی هم عالیه برامو تقویت کننده س

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
عزیزم یه چیزی بهت میگم تضمینی تونظرهاهیچ کس نگفته بود بهترین راه حل سدره.برگ درخت سدر توعطاری هاهست ...

مرسی گلم 

واقعا ؟ رشکا هم میره ؟ آخه من دغدغم اوناست چون موهام پره

خیلی سخت جدا میشن 

شپش ها علاوه بر روسی سر، تموم جای جای اتاقت هم ممکنه باشن یا خونتون.

پس هرچی روسری و لباس و گیره و شونه داری باید با آب گرم بشوری

رختخواباتو بزار توی آفتاب بمونه هر روز

چندهفته هر روز برو حموم و شامپو مخصوص شپش رو بزن.

موهاتو حتما کوتاه کن و بگو یه نفر بشینه تخم هایی که روی موهات هست رو در بیاره...

در آخر دکلره و رنگ هم خیلی خوبه...ولی یادت باشه شپش ها فقط داخل سرت نیستن...پس زمان میبره تا ریشه کن بشن...

عشقم ناراحت نباش منم مث خودت بودم خب فقط کارای ک من میگما انجام بده من چند سال فقط سس سرکه چرت پرتارا زدم خب نشد ولی برو دم دارو خونه اکی بگو محلول دای لیس بهم بدین با روغن ضد شپش نلا و اسپری در مین این سه تارو درست استفاده کنی خوب خوب میشی اکی هرکیم گف سس چیزای خونگی گوش نکن وقتت تلف میش رنگم فایده نداره من رنگ زدم فایده نداره موهاتم خراب میش

بچه ها لایکم نکنین بدم میاد تولوخدا😦😦😦😦

عزيزم منم مثل تو بودم خيلى گريه كردم يه مدت همش باشونه دندونه ريز شونه كردم ازبين رفت،برو حموم اول موهاتو با صابون بشور بعد باليف قشنگ بشور،بعد شامپو بزن نرم شه باشونه دندونه ريز بعد حموم شونه بزن،بعد نرم كننده بزن،زود ازبين ميره هرروز حموم برو يه اسپرى هست كه مخصوص ازبين بردن حشرات وشپشه،براى لباس و ملحفه،ازداروخونه بخر احتياجى هم نيست بعدا لباسو ملحفه روبشورى ضررى واستون نداره

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you

تند تند برو حموم آخرش نرم کننده زیاد بزن شونه بیرون اومدی هم سشوار بکش کامل خشک کن .رفته رفته پاک میشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست