خدا سر منم اورد ولی زندگی در جریانه و بهترین اتفاقا برام اتفاق افتاد همیشه سپاسگزار خدا باش ببین چجو ...
یعنی طلاق گرفتین ودوباره ازدواج کردین؟
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
فرصت دادم برنگشت تازه رفتم باهاش صحبت کردم طلبکار هم بود خطاها از جانب اون بود& ...
😥😥😥😥چندسالتونه؟
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
نه دوباره ازدواج نکردم ولی خیلی زندگی خوبی کردم تو خارج از کشور ... باورت نمیشه هیچ وقت پشیمون نشدم و همیشه خدا رو شکر میکنم از ته دل ... حضور خدا همه جای زندگیم هست ...
بهترین اتفاق زندگیم روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
نمیدونم ولی اینقدر برای خودت سختش نکن اون آدم آخرین مرد دنیا نیست تو داری یه مزاحم بی عرضه رو حذف میکنی تا یه عشق واقعی و بزرگ بیاد تو زندگیت از اون لحظات خلاصیت لذت ببر