2821
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 234 پست
اره من دکترم دکترطاهری ابن سیناست..شنیدم یزد کریم زاده ک تو کلینیک مادره خوب ای وی اف میکنه

کدوم کریم زاده 

یزد دوتا کریم زاده داره یکی اقاس یکی خانم 

نمیدونم تو کلینیک مادر کدومه 

عزیزم سختت نیست رفت و امد ؟؟؟ 

من شوهرم میگه بیا بریم تهران ولی من نمیخام کسی بفهمه 

و اینکه خب طول میکشه دیگه اونجا در رفت و امد باشیم سخته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هی میگم بذار برم از همین الان یه مرکز ای وی اف پیدا کنم و وارد سیکل بشم  و دوباره میگم بذار صب ...

وقتی مشکل هست زودتر اقدام کن بعد الان دکتر زنان زایمان ب دردت نمیخوره برو پیش فلوشیب ناباروری جدی کارت رو شروع کن 

میگم عزیزان وقتی ای وی اف میکنن انتقالل میدن بعدش سونو انجام میدن ببینن سرنوشتش چی شده 🤨 

یا اینکه دیگه معلوم نی سر نوشتتش چی میشه ؟ 

و اینکه مثلا من بگم دوتا میخام انتقال بدن برام انتقال میدن ؟ 

وقتی مشکل هست زودتر اقدام کن بعد الان دکتر زنان زایمان ب دردت نمیخوره برو پیش فلوشیب ناباروری جدی کا ...

افرین 

راست میگی ... 

همین روزا تصمیممو واسه مرکز بگیرم و شروع کنم دیگه 

کدوم کریم زاده  یزد دوتا کریم زاده داره یکی اقاس یکی خانم  نمیدونم تو کلینیک مادر کدومه& ...

اقای کریم زاده میبدی. سختیش رو به جون میخرم چون خیلی بچه دوس دارم.و مشکل از لوله های خودمه.و شوهرم تازع راضی شده ب ای وی اف.البته من اعتمادم به ابن سینا خیلیه و یکی دوبارم یزد رفتم زیاد برنامه شون درست نبود.تازه من یکی ازشهرای استان کرمانم...

روزی شعارکل جهان میشودعلی...

کیست این چیزا باز بهتر درمان میشن تا هورمون بهم بریزه ،یکی از اشناها شوهرش مشکل داشت بچه دارنمیشدن دکتر جوابش کرده بود رفتن پیش طب سنتی ی دارو دادخوب شد بچه دارشدن

اقای کریم زاده میبدی. سختیش رو به جون میخرم چون خیلی بچه دوس دارم.و مشکل از لوله های خودمه.و شوهرم ت ...

یزد کدوم کلینیک رفتید ؟ 

اره ما هم خیللللی دوست داریم بچه ولی.... 

و اینکه هچکس خبر نداره که ما چند ساله منتظریم 🤦🏻‍♀️ 

و حتا مامانم خبر نداره مشکل از شوهرمه🤦🏻‍♀️

نمیخام کسی خبر دار بشه ... 

ولی اگر بقول شما ببینم واقعا ارزششو داره دیگه مهم نیست برام هیچی 

ببین آخه واقعا من خودم به یه مشکلی برخوردم. اینکه این نطفه تشکیل شدن با این روش(که اسپرم آقا گرفته م ...

اگر خودتون نمونه بگیرین وهمسرتون خود ارضایی نکنه گناهی نداره 

من‌خودم رفتم باهاش و خودم گرفتم 

چه میشه کرد وقتی طبیعی نمیشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز