2777
2789
عنوان

خشکی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 32 پست
اگه در حال اقدام هستی از ژل استفاده نکن چون اسپرم رو از بین میبره.فقط یه نوع ژل خوبه که اسمش بی بی د ...

اره همدان پیدا کردم همشو باید بزنم داخل؟؟ ی پمپ کوچیکه ..یا در حد مرطوب شدن بزنم؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید نتونستم تگت کنم تاپیک چگونه پسردار شویم رو سرچ کن استارترش لوبیا99هست اونجا به سوالاتت ...

من بلد نیستم چی کنم دقیقا؟؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم راستش من تا حالا استفاده نکردم فقط شنیده بودم خوبه . یه تاپیک ادت میکنم اونجا بپرس

خیر ببینی چطور به اون تاپیک برم؟؟

بچه ها راست که استفاده زیاد از کا ن دوم خشکی میاره ؟!؟  من قبلا خشکی نداشتم ولی چون روش جلوگیر ...

آره فکر کنم خشکی میاره. ما یه مدت استفاده می کردیم خشک شد و خارش می‌گرفت الآن که استفاده نمی کنم خوب شدم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
آره فکر کنم خشکی میاره. ما یه مدت استفاده می کردیم خشک شد و خارش می‌گرفت الآن که استفاده نمی کنم خوب ...

اره دقیقا منم ایجورم

ولی همسرم بدون کا ن دوم اجازه نمیده . نمیدونم چ کار کنم

اره دقیقا منم ایجورم ولی همسرم بدون کا ن دوم اجازه نمیده . نمیدونم چ کار کنم

چرا ؟ ما که طبیعی پیشگیری می کنیم دیگه 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️