2821
2789
عنوان

تو شوکم😐😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 99 پست
عزیزم😍😍😍 پس حسابی روزتو ساخت تو هم خوشگل موشگل کن قورمه سبزی بزار تا بیاد😉

اره،وسط خونه تکونی ام
میرم که یه تنه کل خونه رو تمیزکنم😂💪

دیشب سفارش فسنجون دادن🤨😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابه دلت آرامش بده حالمونوخوب کردی اول صبحی بعدازاین همه فضای مسموم نی نی سایت وخیانت این تاپیک واق ...

امیدوارم این لحظه ها واسه تک تکمون اتفاق بی افته و همه باهم به اشتراک بزاریمو حالمونو خوب کنیم

واقعل ی خیلی خوشگل بود متنت😉😉😉

عاشق اهنگ شم      تو فکر حرف های خوب تو لحظات با منی من عشق میکنم که تو در ارتباط با منی   من عشق میکنم اون شبی که حرف میکشم ازت تو ناز میکنی منم ناز میکشم فقط

اره،وسط خونه تکونی ام میرم که یه تنه کل خونه رو تمیزکنم😂💪 دیشب سفارش فسنجون دادن🤨😐

اخی😍 

خدا برا هم حفظتون کنه🤗

کاش تو هم ی حرکت سورپرایزی بزنی ک ذوقتو ببینه و از این ب بعد همیشه از این کارا بکنه😆😁

عاشق اهنگ شم      تو فکر حرف های خوب تو لحظات با منی من عشق میکنم که تو در ارتباط با ...

تو دفتر خاطرات خودم و شوهرم یاداشت میکنم 😍اون حتا با خوندش خوشحال میشه ..خیلی شعر زیبایی😗😗

ممنونم عزیزم😍😍

چ خوب اسی برا تون یس میخونم که زندگی تون همیشه خوش باشه

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز