2789
عنوان

خسته شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 36 پست
آره کندیم همه جای شوفاژ کندیم کف و کندیم اما از اون نبود 

ببخشبد من دقیقا متوجه نشدم شما میفرمایید همه جا رو کنده کاری کردیدلابد علائمی از رطوبت دیدید که اینکارو کردید چطور نتونستید پیدا کنید علت کار کجاست؟ ساختمان چند سال ساخت است؟

روزگار عجیبیست، آدم ها، آرام، آرام، ناآرام میشوند
ببخشبد من دقیقا متوجه نشدم شما میفرمایید همه جا رو کنده کاری کردیدلابد علائمی از رطوبت دیدید که اینک ...

ساختمان مسکن مهر هستیم سال 1390 ساخته شده  خب گفتن شاید از شوفاژه ولی نبود نشت یاب هم اومد گفت جایی نشتی نمیده کف و کنیم لوله آب هم نبود لوله شوفاژ هم نبود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ساختمان مسکن مهر هستیم سال 1390 ساخته شده  خب گفتن شاید از شوفاژه ولی نبود نشت یاب هم اومد گفت ...

جسارتا چطور پس متوجه علائم رطوبت شدید؟

سوال اخر: این رطوبتی که می‌فرماید طی این مدتی که شما ساکن شدید رویت شده یا از قبل هم بوده؟

والا تازه قبلی خونه رو رنگ زده شاید بوده رنگ زده مشخص نباسه احساس می‌کنیم توی تابستون اینجور شد حالا شاید قبلش تو زمستون هم بوده اما چون خونه شوفاژ روشن بوده نم و خشک میکرده معلوم نمی‌شده نمیدونم سر در نمیارم 

ببخشید سوای پوست شدن دیوار، علائم رنگ زرد هم هست، آخه تو عکس نشون نمیده

این عکسی که شوفاژ توش افتاده پشتش دیوار اتاق پسرم هست که فرستادم که زرد شده 

ممنون 

دوما با حرص خوردن که کاری از پیش نمیره و سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید

سوما اون چیزیکه من دیدم از تصاویر، بعید میدونم اصلا رطوبت باشه 

به نظر من کیفیت نوع مصالح باعث شده طی مدت ساخت تا به امروز چنین وضعیتی رو بوجود آورده باشه که هوای سرد، بخار حمام هم روش تاثیر گذاسته