2777
2789
عنوان

حس میکنم مادر بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست

عزیزم شما و شوهرتون نیاز به مشاوره و خوندن کتاب های روانشناسی در مورد خوشحالی و کنترل خشم دارید

حتما کتاب بخونید خیلی روتون اثر خواهد گزاشت

با نفرین و اینا چیزی درست نمیشه

روانشناس هم شاید# بتونه کمکتون کنه ( هر روانشناسی کمک کننده نیست ولی کتاب خیلی چیز خوبیه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس بدبخت بودن دارم من قبل ازدواجم عصبی نبودم اما همش تقصیره شوهرمه انقد عصبی و بداخلاقه منم مث خودش کرده دیگ ب هیچ عنوان نمیتونم خودمو کنترل کنم همش داد میزنم بچم ک میخابه میشینم بالاسرش های های گریه میکنم مث چیییی پشیمون میشم میگم دیگ اینکارو نمیکنم اما باز ک عصبی میشم همونجور میشم تو ی شهر غریب هیچکسو ندارم خدا منو لعنت کنه ک بچمو بدبخت کردم 

فحش چرا عزیزم 

تو حتما مامان خوبی هستی که حتی وقت حالت بده و عصبی هستی متوجه هستی که این ظلم در حق دخترته و ازش پشیمونی .

اول از همه باید حال خودتو خوب کنی ، من شما رو نمیشناسم و از زندگیت خبر ندارم ولی چی حالتو خوب میکنه همون کارو انجام بده ، دختر گلیت تو سنی هست که متوجه بشه ، روزا بشین باهاش بازی کن ، میوه و چای بیار مادر دختری باهم بعد از ظهرا استراحت کنین مهمونی بدین به خودتون 😍 موهاشو خوشگل کن گل سرای ناز نازی ببند ، تا همین دل خوشی های کوچیک هست غصه چرا ؟

برات آرامش میخوام💜

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
فحش چرا عزیزم  تو حتما مامان خوبی هستی که حتی وقت حالت بده و عصبی هستی متوجه هستی که این ظلم د ...

همه ی اینکارا رو میکنم😢😢اما باز ک عصبی میشم انگار یکی‌ دیگ میشم دلم میخاد بچمو بسپارم ب کسی ک لیاقتشو دارع من مادر خوبی نیستم پدرشم از من بدتره بیشتر از بی عاطفگی پدرش میسوزم 

آینده بزرگ شد محتاجش میشی و همین بلاها رو صد برابر سرت میاره ها.. میبرتتون سالمندان. نکن خواهرم. بچه بی عاطفه بزرگ میشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

خوب تو ک میدونی کارت اشتباهه سعی کن ترکش کنی واقعا اون بچه گناه داره من بعضی تاپیکا رو میبینم مثلا نوشتن از پدر مادرم متنفرم چون تو کوچیکی باهام بد اخلاق بودن واقعا تاثیر داره رو آینده بچت. تو رو خدا خودت رو بساز و بهترین مادر باش چون اون فقط تو رو داره تو این دنیا بچه ای ک مادر خودش تو این دنیا بهش رحم نکنه هیچکس بهش رحم نمیکنه

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
خررر بیشعوررر نکنین اینکارررروووو ببخشید خودت گفتی :)) دوستان راهکار دادن من چی بگم دیگه.

با این حرفت یکم خنده با گریه اومد رو لبم دلم اتیش میگیره ک بچم کوچیک و پی پناه اونوقت من مث گوسفند فهم شعور ندارم 

آینده بزرگ شد محتاجش میشی و همین بلاها رو صد برابر سرت میاره ها.. میبرتتون سالمندان. نکن خواهرم. بچه ...

من براش لب تر کنه همه چی میخرم همه جا میبرمش هرکاری بخاد میکنم حتی نمیزارم کسی بهش بگ تو اما خود لعنتیم نمیدونم چرا انقد بی لیاقتم چرا ی دفعه یکی دیگ میشم