2777
2789
عنوان

لطفاکمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 43 پست
تصمیم درست چیع من دارم احساسات ودوست داشتنمو مانع دیدن عیباش میدونم نمیدونم زندگی یاطلاق

خوب چند بار باهاش صحبت کن بگو از این رفتارت متنفرم.. پیشنهاد بده باهم مشاور برید.اگه نیومد بدون دوست نداره زندگیش سامان بگیره. تو روخدا بعد اینکه وارد زندگی شدید نخواید که تصمیمه عاقلانه بگیرید.. دوران عقد برای شناخته عزیزم اگه فکر میکنی به درد زندگی نمیخوره و خیالت راحته که تمام تلاشت رو برای بهبود رابطه کردی ولی جواب نگرفتی جداشو..اغلب آدمهای بددهن عصبی هم هستن. زندگی با آدم عصبی یعنی زنده زنده دفن شدن. خودم تجربشو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیم درست چیع من دارم احساسات ودوست داشتنمو مانع دیدن عیباش میدونم نمیدونم زندگی یاطلاق

دوران نامزدی برای شناخت هست .پس سعی کن عاقل باشی. حرف یک عمر زندگی هستا

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
خوب چند بار باهاش صحبت کن بگو از این رفتارت متنفرم.. پیشنهاد بده باهم مشاور برید.اگه نیومد بدون دوست ...

دوستش دارم هرچی ب جدایی فکرمیکنم داغون میشم  ازیع طرفم واقعاازدستش خستم

ای بابا،فقط تورو خدا نزار احساست باعث شه بدیهاشو نبینی،بعد ازدواج زندگی خیلی جدی تر از دوران نامزدیه ...

چیکارکنم بنظرتون مشاوره نمیاد ازیه طرف واقعاخستم ازکاراش طرف دیگ دوستش دارم خدایاهیشکی توشرایط من نباش😭😭😭

[QUOTE=154295051]چیکارکنم بنظرتون مشاوره نمیاد ازیه طرف واقعاخستم ازکاراش طرف دیگ دوستش دارم خدایاهیشکی توشرایط من نب ...[/من همیشه میگم آدم وارد رابطه میشه که به آرامش برسه،احترام ببینه عشق دریافت کنه ،نه اینکه مدام ناخوشی باشه،ان شاالله هرچی خیرته همون پیش بیاد،به خدا توکل کن