2777
2789
عنوان

بچه ارایشگر گند زد به موهام 😥 +عکس

936 بازدید | 41 پست

بچه ها من تا به حال موهامو رنگ تکردهدبودم میخواستم برای اولین بار موهام بلوند بشه ، سه بار خودم تو‌خونه سعی کردم بلوند کنم هر بار گند زدم آخر رفتم ارایشگاه دکلره کردم و بلوند کردم تا چند روز خوب بود بعد دوباره شروع کرد زرد شدن ، امروز دوباره رفتم رسما موهام رو تیره کرد ، من موهای طبیعی خودم بور بود الان از موی خودمم تیره تر شده 😭 الان عکس چیزی مه میخواستم بشه ‌‌و چیزی مه شته رو‌نیفرستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کو

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

رنگت خوب نبوده ماندگاری رنگ حتی بهترین رنگ روی مو حداکثر سه تا چهار هفتس  حتما موهاتو شامپو زدی چون سریعا رنگو تحلیل میکنه و به ارایشگر ربطی نداره دیگ مشکل از خودت بوده که رنگ اشغال زدی یه سرت بعدشم چند هفته صبر کن تیرگی مزمن موت بره همون بلوطی سابق میشه 

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

ارایشگره خطای دید و رنگ داشته؟

این ک اون نیس!

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز