2777
2789
عنوان

صلح و آرامش و ثروت❤🎑🌺

315 بازدید | 11 پست

🔮 

به جای تمرکز بر مشکلات جهان ، انرژی و توجه خود را به سوی اعتماد ، عشق ، فراوانی ، آمرزش و صلح معطوف کنید تا قانون جذب همین ها را به شما هدیه کند.😉

هرگز چیزهای خوب تمام نخواهد شد زیرا بیش از اندازه ی کافی برای همه هست . زندگی یعنی فراوانی . پس هرآنچه آرزو دارید را جذب زندگی تان کنید.🥰

آنچه دوست دارید انجام دهید . اگر نمی دانید چه چیز شما را شاد می کند بپرسید « شادی من کجاست ؟» وقتی به شادی خود متعهد می شوید ، سیلی از چیزهای خوب را به سوی خود جذب می کنید زیرا شادی از شما می تراود .😍

حال که شما دانش راز را آموخته اید ، آنچه خواهید کرد به شما بستگی دارد . هر انتخابی بکنید درست است . قدرت کاملا” در دست شماست .👌

🍃 قانون جذب و مراقبه 🍃👇

💫

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه چجوری هیچ پولی ندارم هیچ کاری موقعیتش ندارم  دوست دارم برم خارج بخاطر شغل همسرم عمرا بشه ر ...

نه عزیزم هیچ چیز محال نیست 

این ذهن ماهاست که رسیدن به خواسته هارو محال میدونه 

کافیه بخوای

تلاش کنی 

دنبالش باشی 

پیج setarehdiary رو ببین دختری که هیچی نداشته 

الان تنها و مستقل ترکیه زندگی میکنه 🇹🇷

واسه خواسته هات بجنگ 💪

مرسی چجوری تمرینا جذب و انجام بدم  هی میخام نمیتونم هی،میگم از فردا

عزیزم تاپیک های منو بخون 

کانال جذب و مراقبه تلگرام جوین شو 

تمام اصول جذب رو توضیح داده با فایل های صوتی مدیتیشن و شکر گذاری 

واقعا عالیه 

🔮 

🍃کانال قانون جذب و مراقبه 🍃
🔻🔻🔻
@jazbomoraghebe 💫

🔻🌸💞🌸 اینستاگرام 🌸💞🌸🔻
http://instagram.com/jazbomoraghebe

عزیزم تاپیک های منو بخون  کانال جذب و مراقبه تلگرام جوین شو  تمام اصول جذب رو توضیح داده ...

دستت درد نکو فالو کردم

ببین من قدیم خیلی کتاب خوندم فیلم دیدم در مورد،جذب چندسالیه ول کردم الانم میدونم باید چکار کنم و چجوری شروع کنم فقط انگیزش ندارم حوصلش ندارم افسردگی گرفتم   

دستت درد نکو فالو کردم ببین من قدیم خیلی کتاب خوندم فیلم دیدم در مورد،جذب چندسالیه ول کردم الانم می ...

باید اول خودتو دوس داشته باشی 

حس کن که هرلحظه زندگی ممکنه تموم بشه

زندگی یه هدیه است

یه خواب کوتاه

باید به نحو احسنت از لحظه لحظه اش لذت برد قبل اینکه دیر بشه